| Adynna_9523 a întrebat:

Saloot - Am o singura intrebaree big grin Dc nu imi apare deloc la profil raspunsurile care le-am dat? si dc nu imi apare intrebarile care le-am puss?
De puncte nu se pune problema acoloo ee 0... pestee toot sad
Am observat ca atunci cand pui o intrebare sau raspunzii la o intrebaree ar trebui sa se inregistreze la "Raspunsurii" Si la "Intrebarii" Nu inteleg dc mie nu imi aparee nimic happy am pus 4 intrebari si am ajutat cam 30 de oamenii si mi se pare logic sa imi apara acoloo big grin
Dau funda plus vot pentru cine ma ajutaa si imi explicaa cum sta treabaawinking
Mss Mooolt kiss

Răspuns Câştigător
| ღFrUmUsIkღ a răspuns:

Nam ce sa sp sad

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este o defectiune a programului TPU, care nu a mai facut actualizarea punctajului de vreo 4 zile, se pare ca la toti utilizatorii este la fel. Nu este pentru prima data, anul trecut a tinut peste o saptamana, pana a fost reparat. Cat priveste intrebarile si raspunsurile acestea ar trebui sa-ti apara, cel putin, la Intrebarile mele si Raspunsurile mele, daca nu au fost sterse. Sa speram ca o sa reintre in normal cat mai repede. Nu-ti face probleme, nu se pierde nimic. Numai bine!

| florinell a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa ii scrii adminului, doar el iti poate explica.In coltul din dreapta sus ai obtiunea contact, acolo ii poti scrie adminului.Multa bafta.