| Anonimul3315 a întrebat:

Am o idee. Oricum nu prea cred ca o sa se bage in TPU dar vreau sa stiu daca vi se pare una buna. La TPU sa fie sistemu cam ca la you tube. Adica la youtube la un video iti arata cate vizionari si cate likeuri are acel video. Sa fie si la TPU ceva similar. Adica sa se vada vizionarile intrebarii tale. Cati oameni au citit-o. Mie mi se pare ca asta ar face TPU-ul mai bun. Oricum. Ziceti-mi parerea voastra.

8 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Ideea, personal, mi se pare una bună (nu ştiu însă dacă este şi realizabilă, din punct de vedere tehnic). Cred că ar fi interesant.

| Fatamuntilor a răspuns:

Ideiia e buna, dar cred ca TPU, nu costruit pentru asa ceva. Oricum, trimite ideea adminilor la contact.

| Kaℓi a răspuns:

Nu stiu la ce ar ajuta, raspunsurile sunt cele care conteaza. Si nu stiu daca suportul tehnic ar permite optiunea asta.

| MaliciousDeath a răspuns:

Hai mai bine un forum.
Ai si vizualizari, si nu mai trebuie nici sa te stresezi cu imgur si alte platforme pentru a posta o imagine.Si ar putea sa sterga postarile mai vechi de...4 zile(de exemplu), ca nu le-ar duce nimeni dorul.Stii,sa faca loc pentru astea noi.
Da' n-ai ce discuta cu sugativele astea de admini.Nu's in stare nici sa-ti dea un reply cu "ne este lene", ca macar asa i-as intelege si eu.
...In final, mi se rupe de TUP.Am si alte alternative.

| LeMousiqe a răspuns:

Bună.
Este foarte bună ideea,sincer,dar nu asta ne trebuie acum, site-ul are destule probleme tehnice, dar, TPU nu e făcut pentru aşa ceva, oricum o poţi trimite la CONTACT,
www.tpu.ro/contact
Ciao.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca ar ajuta cu ceva dar trimite propunerea la CONTACT.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-ar fi rău, conflicte nu cred că ar crea, că noi știm oricum că site-ul are sute de mii de utilizatori și că unii văd întrebarea, dar nu vor să răspundă.
Nu știu însă cu ce ajută exact atâta timp cât nu vedem cine a și văzut. Ignorați, uneori, ne simțim oricum.

| MonstruletulDinBomboaneExpirate a răspuns:

Da, mi se pare o idee foarte buna. Votez pentru.