Buna
Am observat si eu ca notificarile apar mult mai tarziu, am sa trimit un mesaj adminilor sa vad daca sunt probleme.
O zi frumoasa sa ai
Daca iti raspund, si iti aduci aminte de aces post, sa imi lasi si mie un replay, o zi buna si tie
Dupa ce ca ai avertisment mai faci si spam continua asa
Bună!
Din PĂCATE, asta este situaţia şi va trebui să te "obişnuieşti" cu ea
Serverele NU prea fac faţă şi situaţia este des întâlnită la majoritatea userilor ( aproape zilnic )...
Toate cele bune.
Serverele probabil se actualizeaza foarte greu.
Poti sa cureti Cache-ul si Cookie-urile din Browser sau schimba-l (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari).
Am chrome, o sa incerc sa ster toate cache, poate o sa si il reinstalez, poate poate schimba ceva
Răspunsurile/replay-urile utilizatorilor juniori apare mai greu la notificări. Ultimul venit, ultimul servit.
Presupun ca zici la misto, sunt senior si cei care imi dau replay in mare parte sunt seniori deci, gresesti
Ți se pare că fac mișto?
Încă de prin 2013, când îmi răspunde un junior răspunsul îmi apare peste câtva timp. De seniori nu știu, nu am avut probleme, nu țin minte să fi avut.
Greșeala îmi e scuzabilă?
este
dar tot trebuie sa " platesti", fara TPU 2 saptamani si poate ma simt mai bine.
acum serios, poate pana la urma nu are nimic browserul meu nimic, si e tot de la ei, naiba stie
Dacă nu mai intru pentru un timp precis o să-ți apară răspunsurile la fix. Nu promit nimic, ispita ar putea fi mult prea grea de îndurat.
Tup-ul umblă de obicei cu probleme mai mari, dar se poate să fie și de la ei.
Se actualizeaza greu serverul cred ca este o problema mica si la browserul tau care se va rezolva cu timpul.