| BabyDollRalukks a întrebat:

As vrea sa va aud parerea:Mie cel mai stupid si mai injositor lucru pe care user-ii de pe TPU il fac este acea sintagma: "Funda?" "Funda te >rog:" "Imi dai funda?". Oameni buni, nu mai cersiti funde.Credeti ca daca folositi acele cuvinte lumea va da funda? NU! Dau funda cui cred ca merita, ca i-a pasat de ceea ce a raspuns si s-a ingrijit ca sa fie demn de o funda. Cersind, primesti mai mult o prestatie proasta de la cititor. Ce ziceti? Voua va place? Mie mi se pare chiar o tampenie. Daca imi cere ala funda cred ca mai mult ii dau spam frustrated.Penibil pentru unu' cu pretentii.raised eyebrows

Răspuns Câştigător
| MissClaudia2000 a răspuns:

Da, ai foarte mare dreptate, dar cine stie? Poate e vorba de cersetori, care doar asta stiu: sa ceara... Iau raspunsul de pe Internet, iar apoi se semneaza: " Funda?".
Ce sa le faci... Asa-s oamenii, se gandesc doar la cat de "admirati" ar fi, daca ar avea afisate pe pagina profilului 1000 si ceva de funde, fara sa se mai gandeasca si ca raspunsurile pot fi vazute de ceilalti.
Sa va spun reactia mea cand am dat peste un astfel de caz: 1.Cand am vazut profilul: "-Mama-Mia! Ce de funde are!" 2. Cand am vazut raspunsurile: "-Dar pe ce a luat fundele alea?! Pe cersit?"

Acum, la indemnul tau, as vrea sa te completez:
...Sau daca va injositi sa cereti funda, macar mai uitati-va de 10 ori pe raspuns...

3 răspunsuri:
| Ada_2475 a răspuns:

Stiu si pe mine ma enerveaza dar numai de al naibii nu le da funda

| ZambetuCulorilor a răspuns:

Da,ai dreptate.E josnic:-s.Si oricum chiar daca ceri funda oh go on...

| AllieRO a răspuns:

Sunt de acord cu tine!
Zici ca ar face concurs cu funditele alea!