| FuegoJr a întrebat:

Salut,

Astăzi când am încercat să îmi pun un nou nume pe TPU scria asa: Username-ul introdus de tine contine caractere invalide sau a depasit 50 de caractere. Te rugam sa introduci un username compus numai din litere si/sau cifre si sa aiba maxim 50 de caractere. Numele era acesta: ¢яαzуωσяℓ∂. Nu depășește nici 50 de caractere. Am văzut la σяιgιηαℓ că are așa numele. La el de ce a mers? thinking

Știe cineva cum îmi pot pune acest nume fără să mai scrie așa?
THX! dau și fundă și voturi!

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Cand iti alegi un nume de utilizator, trebuie sa folosesti un font/caracter obisnuit, plus, fara spatii sau/si semne.
Iar "σяιgιηaℓ" probabil si-a ales nickname-ul acum cateva luni, cand inca nu existau aceste restrictii.
Succes!

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

N-ai pentru ce, DarknessBoy! O zi buna!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună.
Probabil ai lăsat spaţii între litere.
Încearcă din nou.

Baftă!

| ImmortalQueen a răspuns:

Nu merge pentru ca ai pus numele cu litere din alea. Trebuie sa pui cu litere normale.Adica nu merge cu caractere. Sper ca ai inteles.Bye:*

| FuegoJr explică:

THX! NOname, mersi mult. M-am gandit sa imi pun alt nume. Multumesc tuturor. Aveti toti voturi (inteligent, amuzant si folositor).

| FuegoJr explică:

O zi bună tuturor!

| miky_4769 a răspuns:

Devina e acel c si probabil d. incearca sa alegi alt model si mai baga o datawinking

| Bulinăăă a răspuns:

ω acesta cred ca este de vina =D incearca sa inlocuiesti unele litere " smechere" cu litere normale >big grin