| Blaşcu_Răzvan_1993 a întrebat:

Astăzi I s-a făcut bunicului meu pomana de 40 de zile. Tin sa menționez ca eu am fost crescut de către bunicii mei. Nu sunt genul care sa cred în semnificațiile viselor dar moartea lui, pot spune, m-a schimbat mult. L-am visat ca stătea în casa în care am crescut, pe un colțar. Nu spunea nimic. L-am întrebat de vreo doua ori ce face însă lumea care era în camera s-a uitat ciudat la mine și el nu a spus nimic. Era ca și cum doar eu îl puteam vedea. Poate a mai avut cineva o experienta asemănătoare și îmi poate spune cam ce ar însemna. Mulțumesc.

1 răspuns:
| Adrian_Mares_1972 a răspuns:

Se pare ca ai avut o relatie mai apropiata cu bunicul tau.Visele,de cele mai multe ori sunt o reflectie a ceea ce gandim noi mai intens.Eu chiar nu dau importanta viselor, nu am superstitii, nu cred in zodiac.Visele totusi reflecta o parte din framantarile noastre. Oriunde crezi tu ca este bunicul tau acum, sigur este intr-o lume mai buna. Daca tu gandesti la el(poate si el la tine) este cel mai frumos gand posibil.Nu-l uita niciodata, daca-l porti cu tine in gand mereu, el este viu prin prezenta lui in mintea ta.In fond moartea este doar o trecere spre altceva, nimeni nu a definit inca spre ce...Dca vrei ceva care sa te linisteasca spiritual sa-ti ocupe timpul dar in acelasi timp sa-ti ofere raspunsuri cauta pe net opiniile lui Dulcan despre moarte.