Spui adevarul si prezinti notele, fiindca de rezultatul de pe carnetul de note esti direct responsabil.
Sincer totusi, ce dumnezue ai facut toata ziua, in loc sa inveti?
Și eu luam bataie la fund la 18 ani. Când veneam acasă seara îmbrăcată în pantaloni de piele negri tata a scos cureaua și a zis treci în camera și am zis nu vreau și el mi-a tras o palma peste fata. Apoi m-a pus în genunchi și a zis te bat de te pisi pe tine. Apoi ma bătut 10 minute cu cureaua peste pantaloni din piele. Apoi ma ridicat în picioare.Si a zis treci în camera eu am zis nu.El de nervi mi-a dat 10 palme la fund prin pantaloni de piele. Apoi am zis bine.Mam dus în camera și pana dimineața când trebuia sa merg la lucru.El ma aștepta pe hol și eu eram îmbrăcată în pantaloni de piele roși și bluza rosie și el a zis hai un pic la mine și eu m-am dus.El a zis întoarce fundul și stai în genunchi. Apoi eu m-am pus în genunchi și el a luat lingura de lemn și a zis numără pana la 30. Eu am numărat și el m-a dat 30 de lovituri de lingura de lemn la fund prin pantaloni din piele. Apoi a zis ridicate.Mam ridicat în picioare și am plâns.Si a zis nu plânge ca îți mai dau încă 30 de palme la fund. Apoi am zis azi nu merg la lucru ca nu am chef.Cand a auzit ma trântit în pat cu fundul în sus și eu find în pantaloni de piele roși a luat sucitorul și m-a lovit la fund pana a numărat la 10. Apoi a zis te duci la lucru. Apoi am plecat la lucru.