| Doarunaltutilizator a întrebat:

Salut.
Cum este ales userul anului un user de pe TPU?

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Buna:)
http://www.tpu.ro/blog/2011/11/14/cine-va-fi-utilizatorul-anului/
Sa aiba activitate intensa/raspunsuri demne de luat in seama/sa ai o atitudine corecta si sa nu cersesti fundite/voturi etc.
Userul este ales prin nominalizare de catre noi si apoi tot noi votam userii care intrunesc cele mai multe voturi si intra in top.
O zi buna :)

13 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Prin voturi happy

| OnuOnulică a răspuns:

În decembrie se alege userul anului. Prin voturi se alege dar au fost și cazuri când cei nominalizați nu meritau nici măcar nominalizarea.

| Fatamuntilor a răspuns:

Http://www.tpu.ro/totul-despre-tpu/voteaza-userul-anului-2015/
Se face in doua etape:
In primul rand se fac nomilarizari; adminul ne invita sa spunem cine credeam ca ar merita titlul de User Sef. Avem la dispozitie cateva zile pentru asta. Unii au spus ca e cam putin, eu cred ca nu.
,, Noroc '' de mine ca anul trecut am adus eu aminte.Intamplator(sau nu), la 2 zile dupa am pus o postare(cand se alege userul anului?),s-a pus linkul aratat mai sus=))
Dupa ce se inchie nominalizarie, userii sunt validati (daca sunt eligibili) si se da drumul la votare.
Cel care intruneste cel mai multe voturi, este ridicat la rang de cinste, are profilul incadrat in albastru, si primeste un premiu!
http://www.tpu.ro/blog/2015/12/16/voteaza-utilizatorul-anului-2015/
Oricum,pana la sfarstitul anului ai timp sa te gandesti pe cine votezi...sau chiar sa fii nominalizat!

| Doarunaltutilizator explică (pentru Fatamuntilor):

Mersi.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru OnuOnulică):

Ai grăit adevărul. În acest caz, regulamentul e prea blând, iar criteriile de selecție sunt superficiale.

| Doarunaltutilizator explică (pentru caramela):

Mersi mult.

| OnuOnulică a răspuns (pentru floresdemayo):

Bine zis...mă bucur că nu sunt singurul cu această părere.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Userul anului se alege pe la jumătatea lunii Decembrie în 3 etape :
1. "Etapa de nominalizare" = întâi se fac propuneri - userii pot propune unul sau mai mulţi useri ( care trebuie să îndeplinească nişte "condiţii minimale" ) pe care-i consideră că MERITĂ acel "titlu" de "User al anului".
2. "Etapa de verificare" = Adminele stabilesc care dintre userii propuşi au cele mai multe "nominalizări" şi verifică dacă ei îndeplinesc "condiţii minimale". Aceşti useri vor intra la etapa votării.
3. "Etapa de votare" = fiecare user cu drept de vot poate vota pe UNUL ( singur ) dintre userii propuşi & rămaşi în "cursă"...

În final, este ales ca "User al anului" cel care obţine cele mai MULTE puncte în urma votării happy

Toate cele bune!

| Doarunaltutilizator explică (pentru bursuc001):

Mersi bursuc.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Cu plăcere happy

O zi frumoasă!

| Doarunaltutilizator explică (pentru bursuc001):

Mersi,si tu la fel.

bursuc001
Userul Lunii