Mulţi s-au plâns că îşi accesează mail-ul extrem de rar şi n-au cum să vadă notificările la timp sau nu vor că mail-ul lor să fie supraîncărcat (din diverse motive), deci e o funcţie extrem de utilă pentru foarte mulţi dintre noi.
Mi se pare o idee grozavă.
Apache, în timp poate va fi adăugat şi un butonaş care va semnala, când primim răspunsuri/comentarii noi. Trebuie să avem puţină răbdare. Totul e în stadiu de lucru acum şi Catalin mai întâi face strictul necesar, iar mai târziu se va apuca de detalii (citeşte răspunsurile lui pe blog. acolo explică treaba asta).
O seara faină.
Mi se pare o idee foarte bună. Aşa putem să vedem cine a comentat la răspunsul nostru mai uşor.
Useless,mai bine pastrau sistemul cu @utilizator... ca asa imi dadeam un search dupa nume si mi se parea mai simplu.
Da, dar sistemul ala nu prea mergea luni bune de zile. Acum ce l-au mai resuscitat. Dar, nu...sincer, e mai eficient acum.
Pai da, si pe vremea aia cum te mai gaseai daca erau mai multi Dumnezai sau unii iti mai poceau numele?
Nu sunt asa de important incat sa-mi fie pocit numele sau sa-mi fie facute clone.
Asa ma credeam si eu, si dupa m.am trezit cu o clona din senin. Habar n-ai cine te apreciaza sau uraste pe ascuns. Cat despre nume, unul poate sa scrie dumnezeu, dumnezau, dumnezao etc. Asa ca fii mereu atent in ceea ce faci, nu trata superifical!
Da,dar uiti un lucru, Jelli.Mi se rupe de ce se intampla cu mine pe site, il pot trata si la hernie daca doresc.
E foarte foarte interesant. Mult succes in continuare TPU.ro! buna intrebarea prima de genu asta cred!
Chiar la asta ma uitam e super! Plus ca asa sunt mai organizate si intrebarile...asa zic eu
NOname întreabă: