anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca sterg contul de pe TPU se sterg si intrebarile? Aaaa.si cum sa sterg contul? Funda + VOturiiii!

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Ca sa ti se stearga contul, trebuie sa trimiti o cerere la Contact. Postarile tale (intrebarile, raspunsurile) vor fi sterse, doar daca soliciti acest lucru, daca nu - ele vor ramane, dar vor fi anonime (nu se va vedea autorul lor).
Succes!

| MenInShadow a răspuns:

Contul nu trebuie sters... dc? eu am un cont, care mi-a fost spart, si am dat anunt pe TPU (sub forma de intrebare) ce mi s-a intamplat, si am lasat contul deoparte. Si daca reusesti sa'l stergi, da. sigur ca ti se sterg si intrebarile, fundele, etc...

| Patrăţel a răspuns:

Sus, in partea dreapta gasesti optiunea CONTACT. Dai click si trimiti cererea ta catre administratori. si cred ca odata ce stergi contul se sterg si intrebariile. nu sunt foarte sigura in legatura cu intrebariile happy

| CM7YRE a răspuns:

Da,cred ca da. Trebuie sa vorbesti cu administratorii si-ti vor sterge ei contul.

| Wihaela a răspuns:

Contul nu ai cum sa-l stergi.doar daca iti trimiti mesaj Stelei sa ti-l anuleze.te duci sus la "contact" si scrii titlul si mesajul catre Stela.si cred ca daca tot contul e anulat, se sterg si intrebarilewinking acum... nu sunt sigura.

| kata100 a răspuns:

Cred ca da Sus, in partea dreapta gasesti optiunea CONTACT. Dai click si trimiti cererea ta catre administratori.big grin

Întrebări similare