| seppuku a întrebat:

Eu sunt nou in aceasta comunitate.Desigur atunci cand mi-am facut cont am citit toate regulile, am citit si inainte sa postez.Am vazut ca in mod normal nu ai voie sa iti faci temele aici, atunci de ce sunt mii de intrebari care efectiv spun exercitiul si la sfarsit "Funda". Eu am crezut ca voi gasi intrebari serioase aici nu tot felul de rahaturi din-asteastraight face. Si foarte, foarte multe intrebari care nu isi au rostul si care te momesc cu o funda.Intrebarea mea este de ce nu se respecta regulile si unde sunt adminii care trebuie sa le aplice.

Răspuns Câştigător
| NoNameJunior a răspuns:

Buna seara!
bun venit printre noi!
am vazut pe blog ca se va lansa categoria,,Teme".asa ca,acesti utilizatori nu mai incalca nici o regula daca pun intrebari despre teme aici.
da,ai mare dreptate cu:,, si foarte foarte multe intrebari care nu isi au rostul si care te momesc cu o funda".
of, of.
site-ul asta a ajuns vai de mama lui! sa speram ca isi va revenii candva...

6 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Bine ai venit pe site!
Adminii sunt ocupaţi cu abureala, ce să'i faci. Cât despre reguli, majoritatea comunităţii habar n'au că exist sau nu le pasă. Nu se mai iau de mult în seamă astfel de postări, oricât ai încerca să schimbi ceva. Aşa că cel mai bine e să fi indiferent.
Succes!

| AndreiGabi a răspuns:

Au alte treburi cred.Mai nou vor sa bage si categoria "teme" deci o sa fie si mai multi copii tampiti si batuti de soarta pe aici. Daca ai de gand sa ei saitul in serios obisnuieste-te cu specimenele acelea ce pun intrebari fara sens sau legate de teme.
Admini drastici, care sa aplice regulile nu prea se gasesc pe site.

| Skylerx a răspuns:

Pai sa stii ca inainte sa fie site-ul asta mai populat, era mai bine. Nu erau intrebari cu care isi fac temele, nu erau chestii din astea. Ehh, nu se respecta pentru ca vor sa le fie sterse conturile.
App: mai bine ziceai si tu ca site-ul asta s-a facut de 'cacao'.

| Fanatic a răspuns:

Aha.si a ta este una dintre ele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare cu intrebarile lui. Nu stiu, poate are chiar nevoie de ce intreaba.

| madalinaox a răspuns:

Mi-au dat lacrimile la cata dreptate ai