Ti-am zis, oricare user TPU poate opta pentru una din acele variante. E decizia fiecăruia dacă acceptă (sau nu acceptă!) să primească mesaje.
Unii au decis să primească doar de la userii seniori, alții doar de la prieteni, iar alții nu au chef să primească de la nimeni. În oricare din aceste situații orice incercare de a le trimite mesaje, eșuează. Roagă-i cumva să își modifice setările, e tot ce poți face.
PS. Dacă nu, incearca sa le trimiti felicitare.Tot pe site o găsești.
Deoarece poti fii blocat de acei utilizatori, ori au setat sa nu primeasca mesaje decat de la prietenii deja existenti.
Tu ai citit ce scrie in "Setările contului meu"?
http://i.postimg.cc/Jhz6G87z/eeee.jpg
Deci, depinde ce a bifat fiecare! :)
Am bifat "Toți membrii TpU " de când mi-am făcut contul.
Primesc mesajele, dar nu pot să răspund la toți.
Ti-am zis, oricare user TPU poate opta pentru una din acele variante. E decizia fiecăruia dacă acceptă (sau nu acceptă!) să primească mesaje.
Unii au decis să primească doar de la userii seniori, alții doar de la prieteni, iar alții nu au chef să primească de la nimeni. În oricare din aceste situații orice incercare de a le trimite mesaje, eșuează. Roagă-i cumva să își modifice setările, e tot ce poți face.
PS. Dacă nu, incearca sa le trimiti felicitare.Tot pe site o găsești.
Cum zicea Giovanni: "Nu vorbesc cu oricine, nu bag in seama pe oricine."
Tu ai setat sa poti sa primesti de la oricine, nu sa trimiti oricui. Prin urmare, mafiotii care au prestanta lor, vor primi mesaje doar de la prietenii lor bazati.
Ai primit mesajul de la mine?
Nu
Înseamnă ca nu iti pot scrie.
rockal întreabă:
anonim_4396 întreabă: