Siteul dateaza din 2009 cred, de atunci si pana acum a ramas doar un admin, anume Cristina; intrucat eu sunt venit de prin 2017, nu pot spune ca erau mai multi sau doar unul dar ce-i cert este ca doar ea este prezenta prin mesaje si mailuri.
Nu m-ar mira faptul ca ea ar fi si singura care mai conduce siteul cu tot cu mentenanta, administratie si moderare
Ceea ce e cam trist este ca siteul face cam 61 de lei per reclama, pe pagina fiind afișate vreo 3 daca nu ma-nsel; ideea este ca mai zilele astea m-am uitat si eu prin statisticile traficului pe TPU iar numerele fluctueaza dar in general scad; revenind la reclame: la aproape 180 lei/zi as zice si eu ca exista motive bune pentru care personalul este cam inexistent; as zice ca exista si costuri destul de substantiale pentru curent si mentenanta, nici nu vine vorba de vreun salariu relativ satisfacator care sa mai reiasa din toata treaba asta... ma tem sa nu fie cazul ca ea sa plateasca doar pentru ca venitul de pe site nu acopera cheltuielile
Am vrut odata sa discut despre tema asta: cei din spatele cortinei, insa conturile vechi sunt in mare masura inactive iar cand vine vorba de comunicat cu singura ramasa, Cristina devine destul de reticentă.
Deci cam de asta stai in suspensie; ai putea sa incerci sa trimiti un mesaj profilului lor de TPU:https://www.tpu.ro/utilizator/tpu