Mda deci dupa ce am citit intrebarea am citit nick-ul de 3 ori...dar abia a 4 oara am citit paula...Nu pot sa zic ce tot citeam pana atunci.
) in magazinele de bricolaj sunt tevi cromate. mergi cu tatal tau sa iti cumpere 3 metri si iti montezi bara in dormitor. material didactic gasesti pe youtube.com
Mhm. Catedrala Neamului ar fi o indicatie buna...
Teoretic, nu prea exista locatii de-astea in rRomania. Noi inca suntem stat cleric. Inca n-am legalizat prostitutia/marijuana. Dans la bara cam greu de gasit.
Sfatul meu e sa cauti diverse tutoriale pe net. Daca nu te descurci, incearca sa-ti "satisfaci" prietenul prin alte metode. Sunt sigur ca vei gasi ceva...
Hm...dansul la bara nu este prostitutie. este un dans ca toate celelate, doar cele care vor sa se prostitueze o pot face. dupa parerea mea asa e. si faza cu a satisface prietenul, eu nu o fac pentru el. as vrea sa practic astfel de dans pentru ca imi place, ma pasioneaza mult. e ceva mai special.
... Eu ziceam de legalizare in sensul ca lumea nu e deschisa. Nu am facut vreo referire la faptul ca tu ai face ceva anume. Si da, ma gandeam ca o faci pentru prietenul tau pentru ca, in general, sunt alte stiluri de dans/miscare care sunt mai apreciate de reprezentantele sexului frumos. Imi cer scuze daca te-ai simtit jignita, nu era nici pe departe intentia mea sa te atac sau jignesc.
Dragă Paula dacă chiar vrei să dansezi la bară, „montez" eu una la mine în dormitor.Chiar vreau să te „ajut"!