anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

happy stiti cumva un centru sau o sala sau ceva de genu asta pentru dans la bara?

7 răspunsuri:
| Bezea a răspuns:

Mda deci dupa ce am citit intrebarea am citit nick-ul de 3 ori...dar abia a 4 oara am citit paula...Nu pot sa zic ce tot citeam pana atunci.

| jadir a răspuns:

Nu,dar stiu cluburi!

| gigel68 a răspuns:

laughing) in magazinele de bricolaj sunt tevi cromate. mergi cu tatal tau sa iti cumpere 3 metri si iti montezi bara in dormitor. material didactic gasesti pe youtube.com

| dracidus a răspuns:

Mhm. Catedrala Neamului ar fi o indicatie buna...

Teoretic, nu prea exista locatii de-astea in rRomania. Noi inca suntem stat cleric. Inca n-am legalizat prostitutia/marijuana. Dans la bara cam greu de gasit.

Sfatul meu e sa cauti diverse tutoriale pe net. Daca nu te descurci, incearca sa-ti "satisfaci" prietenul prin alte metode. Sunt sigur ca vei gasi ceva...

| paulaaaaa a răspuns (pentru dracidus):

Hm...dansul la bara nu este prostitutie. este un dans ca toate celelate, doar cele care vor sa se prostitueze o pot face. dupa parerea mea asa e. si faza cu a satisface prietenul, eu nu o fac pentru el. as vrea sa practic astfel de dans pentru ca imi place, ma pasioneaza mult. e ceva mai special.

| dracidus a răspuns (pentru paulaaaaa):

... Eu ziceam de legalizare in sensul ca lumea nu e deschisa. Nu am facut vreo referire la faptul ca tu ai face ceva anume. Si da, ma gandeam ca o faci pentru prietenul tau pentru ca, in general, sunt alte stiluri de dans/miscare care sunt mai apreciate de reprezentantele sexului frumos. Imi cer scuze daca te-ai simtit jignita, nu era nici pe departe intentia mea sa te atac sau jignesc.

| mRobert a răspuns:

Dragă Paula dacă chiar vrei să dansezi la bară, „montez" eu una la mine în dormitor.Chiar vreau să te „ajut"winking!