Bine ai venit Violeta, eşti bine voită, da ar trebui să ştii că trebuie să ai un limbaj decent şi să fi foarte sociabilă, sunt multe persoane folositoare şi bune pe acest site, acum ai junior iar la 100 de răspunsuri date vei primi senior, fundele le primeşti pe merit şi te ajută la rank care îl poţi găsii în colţul din dreapta sus la profilul tău cu portocaliu, succes şi fi atentă la întrebării.
O seară plăcută!
Multumesc de explicatii
Şi eu îţi mulţumesc ai învăţat să dai şi fundă, bravo ai început cu dreptul, dacă mai ai vreo întrebare adreseazămio.
O seară plăcută!
Brancusi, "adreseazamio" este vreo lucrare de-a ta, cioplita in mamaliga?
Mai bine lucrezi la Masa Tacerii, sau macar la vreun scaun, ceva, ia-o si pe Viola Viollina sa-ti pozeze eventual in Muza Gramaticii si Ortografiei, si lasati naibii "sait-ul" asta sa respire semne de ortografie cum trebuie...
Da Domnule întradevăr am greşit, am trimis răspunsul apoi mi-am dat seama, tu n-ai greşit niciodată mă bulversezi şi enervezi totodată, dar îmi place că ai simţul umorului ţine-o tot aşa!
E gelos, lasă-l să se adapteze situatiilor neprevazute
Să nu te mai întrebi de ce te iubim cu totii, mai ales daca iti pui la gât si papionul magic
deeaxoxo întreabă: