| Trafia a întrebat:

Acum cateva zile am raspuns la o intrebare. Raspunsul era unul simplu si mai exact o lege. Pur si simplu am scris legea articolul si ce zice legea respectiva.

Peste 1-2 zile am primit notificare ca raspunsul a fost sters fara sa mi se dea un motiv. Am verificat si pe e-mail in cazul in care am primit un raspuns automat sau ceva dar nimic.

De ce a fost sters acel raspuns? Ce conditie nu indeplinea?

Multumesc!

4 răspunsuri:
| TPU.ro a răspuns:

Buna,

Am primit la contact cererea ta de reanalizare a raspunsului. Ti-am raspuns acolo motivul pentru care a fost eliminat. Daca mai ai nelamuriri, scrie-mi fara ezitare.

Zi faina,
Cristina, TPU.ro

| darrio2007 a răspuns:

Probabil ca s-a sters intrebarea. Automat si raspunsurile date de useri.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Întrebarea mai e pe site? Poate că a fost ștearsă și întrebarea, iar odată cu ea, toate răspunsurile.
Din ce zici, cred că doar răspunsul tău a fost șters, dacă spui că ai primit notificare. Dacă ar fi fost ștearsă întrebarea, notificare ar fi primit doar cel care a postat-o, nu și cei care au răspuns.

Intră la Întrebări/Răspunsuri șterse de admin și dă click pe căsuța "reanalizarea răspunsului".

http://www.tpu.ro/continut-sters-admin/

Chiar daca era vorba de un răspuns greșit, putea fi evaluat cu "eronat", dar nu șters cu totul, daca postarea nu a incalcat termenii și conditiile siteului.
Întreabă la contact, poate că a fost considerat spam sau a fost șters din greșeală.

| jorjet68 a răspuns:

Despre ce era legea?