CaTaLLyN, masurile trebuie sa le luam noi, utilizatorii site-ului. Pentru asta si exista butonul "Raporteaza", ca sa putem face ordine, cand e cazul, si sa putem scapa de astfel de postari. Daca fiecare dintre noi in loc sa raspunda la aceste intrebari, i-ar scrie autorului intrebarii, ca este gresit ceea ce face, in timp s-ar vedea rezultatele.
Nimeni nu s-a nascut invatat. Noi suntem cei, care ii putem indruma/invata. Nu degeaba ne si numim "Toti Pentru Unu".
O seara placuta! Numai bine!
Pentru ca respectiva categorie are cei mai multi "turisti". Unele intrebari de acolo(fara legatura cu categoria) contin "Scuze de categorie, dar aceasta e cea mai vizitata.". Ar trebui sa stearga celelalte categorii si sa postam doar in "Dragoste&Sex", nu crezi?
Majoritatea site-ului e formata din pusti pre-pubertini, semi-analfabeti. Mai vrei alt raspuns?
Pai, probabil ca persoanele care le pun, sunt foarte ''disperate'' si se grabesc sa vada cat mai repede raspunsurile. Altii, le pun intr-o categorile mai vizitata, pentru a obtine cat mai multe raspunsuri.
Parerea mea.
Pentru ca sunt multi analfabeti.Au creierul tandari. Ca si viata lor probabil. Si eu ma oftic.
Ca să vorbim eufemistic, o să îţi răspund:
depinde de "calitatea" utilizatorilor care emit astfel de întrebări.
Pai pentru ca iti alegi singur categoria unde intra intrebarea postata de tine.si unii aleg dragoste si sex chiar daca intrebarea lor nu are deloc legatura cu tema asta
Pentru ca unii oameni sunt prea fraieri ca sa posteze la categoria potrivita, eu la Dragoste si Sex am gasit intrebari despre telefoane mobile dai funda?
anonim_4396 întreabă: