| WorkinForThis a întrebat:

am o problema caci nu ma prea pricep cum stau lucrurile pe acest site.deci. La 'intrebari fregvente' scrie despre casuta 'cauta' : "Cum caut o intrebare pe TPU? Pentru a gasi o intrebare pe site este suficient sa introduci cateva cuvinte cheie relevante in casuta din dreapta paginii numita "Cauta". Daca nu gasesti ceea ce te intereseaza, poti cauta din nou, introducand alte cuvinte cheie. Totodata, daca te intereseaza un domeniu anume, poti citi toate intrebarile din categoria relevanta. Lista categoriilor este disponibila atat in stanga fiecarei pagini, in chenarul bleu, cat si aici. (...)". Am facut intocmai cum am citit aici, dar, orice cuvint scriu in aceasta casuta ma trimite la 'prima pagina'. De ce oare? Ce n-am facut corect?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

În ultima perioadă funcţia "Caută" este aproape tot timpul inactivă. Am observat că îşi revine un pic noaptea sau spre seară. Tot ce poţi să faci momentan, e să dai o căutare pe Google sau de pe un telefon mobil sau să aştepţi până îşi revine funcţia "Caută". Succes! Numai bine!

4 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

N-ai pentru ce. Să creşti mare!winking

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este o mai veche problema a TPU, programul de cautare este foarte slab iar acum nici nu mai functioneaza, poate doar dupa miezul noptii sa mai mearga. Oricum, nu are rost sa te chinui cu el, chiar cand merge furnizeaza rezultate irelevante, rareori gasesti ce cauti. Am facut de cateva ori incercari, atunci cand functiona si, in majoritatea cazurilor, nu mi-a dat nici macar un rezultat la ce cautam, in schimb a dat rezultate cu totul aiurea. Numai bine!

| KiddFaraSentimente a răspuns:

Nu merge, si eu am incercat.
Eu daca vreau sa caut ceva, intru pe Google si scriu ce vreau sa caut si dupa aia ''tpu.ro'' si imi gaseste.
De exemplu : ''ce se poarta vara aceasta in materie de imbracaminte? tpu.ro'' si imi arata toate intrebarile asemanatoare. happy

| WorkinForThis explică:

Va multumesc tuturor, mai ales tie, NOname