anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU
Am patit ceva ciudat iarasi laughing
Pai am fost desemnat campionu zilei pe 4 august si apoi mi s-a loat acest ( premiu ) si a desemnat pe alt cineva in locu meu.
De ce?
Eu am dat 400 de raspunsuri pe 4 august.
Si nici macar in top 3 nu sunt.
As ruga sa ma lamuresca un admin in legatura cu asta.

Răspuns Câştigător
| TPU.ro a răspuns:

Ai fost descalificat din top datorita raspunsurilor pe care le-ai oferit. Ele nu te recomandau pentru pozitia de campion al zilei.

Alexandra - TPU

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sigur ai respectat regulamentul?
Pa, pa.

| Ronnix a răspuns:

"Ideea noastra este simpla: vrem sa recompensam utilizatorul cu cele mai multe raspunsuri utile intr-o zi oferindu-i un cadou.
La ce ne referim prin RASPUNSURI UTILE? Vrem sa vedem cat mai multe raspunsuri care-l ajuta cu adevarat pe cel care a postat intrebarea sa-si rezolve problema. Ele trebuie sa respecte regulamentul comunitatii, sa nu fie de natura conversationala, sa nu fie formulari de tipul "Nu stiu", "Vreau tricou", "Cauta pe Google" sau "La ce-ti trebuie tie asa ceva. Lasa-te".

Utilizatorii care incurajeaza prin asemenea raspunsuri inutilitatea, trolling-ul sau spameaza nu vor mai fi luati in considerare la realizarea topurilor ulterioare si, in functie de ce au facut, vor primi suspendari sau contul lor va fi sters.

Ce fel de raspunsuri se iau in calcul? In numaratoarea pentru top intra primul raspuns pe care il acordati unei intrebari publicate in ultimele 3 zile, pentru ca ne dorim sa incurajam ajutorul real oferit in timp util. Reply-urile si raspunsurile repetate la aceeasi intrebare nu se iau in calcul."
Sursa: http://www.tpu.ro/blog/?p=3717

Poti da si 1.000 raspunsuri, daca niciunul nu este util, tot degeaba.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
probabil cand au vautat sa valideze raspunsurile tale, au constatat ca nu sunt folositoare si nu ajuta intrebatorul, asa ca multe cred ca au fost sterse si normal ca cel de pe locul 2, ti-a luat locul..degeaba dam zdemii de raspunsuri, daca le dam pe fuga si cantitativ/nu calitativ.
pentru mai multe detalii, poti trimite un mesaj adminilor.
O zi frumoasa sa aihappy

| zurick a răspuns:

Ai putea sa scrii asta la cpntacte

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Probabil raspunsurile tale nu au fost calitative.
Conteaza foarte mult cum raspunzi:
http://www.tpu.ro/blog/?p=3717
Trimite mesaj la CONTACT.
Te pup!