Intr-o lume paralela probabil ca e 1 aprilie, dar eu vorbesc serios aici. Care o mai zis ca vrea sa isi stearga contul?
Mai multi. Stefy si SuckKiller si probabil altii.
Si eu aveam in gand sa mi-l sterg...Da' daca acum e la moda sa-ti stergi contul, nu mai vreau.
Dar ce motiv ai sa ti-l stergi? O lasi pe mamica singurica nu? *ofteez* :-
Afurisita mica ce esti, si tu unde crezi ca pleci? Stai aici si induri criza cu noi Crezi ca poti scapa asa usor?!
Afurisitii aia mici! Ei de ce pleaca? O.o
Eu nu o sa mai pot sa intru pentru multa vreme, nu are niciun rost sa mai tin contul.
Ei pleaca pentru ca ....Nu stiu...Stefy vad ca nu a mai intrat de azi dimineata cand a pus intrebarea si Suck nu cred ca pleaca (nu il lasa el pe Jony singur).
De ce nu o sa mai poti sa intri? ((((((((((((((
Http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#39
Vezi punctul 38.
Totuși eu te-aș sfătui să nu faci asta deoarece TPU este un site foarte util.
E mai complicat un pic. Am si concursuri de dans, saptamana viitoare o sa fiu transferata intr-o clasa mai mare din cauza unui test stupid pe care l-am dat, gemenii aia 2(nu fratii mei, vorbesc de dracusori) tot pe capul meu sunt, deci pana la vacanta o sa fiu o imprastiata totala. In vacanta ma duc cu ai mei in delegatie nu stiu unde, si nu o sa am timp. Dupa vine iar scoala si mai am un pic si ma spanzur numai cand ma gandesc cate o sa am de facut atunci.
Stiu ca e un site util iubire bibelou de portelan, dar nu o sa am timp sa mai intru absolut deloc
ăm...
Atunci iti urez succes si sper sa-ti reuseasca cele propuse.
Dar sper ca nu vei uita...Din cand in cand...Cand poti..Sa mai dai un semn de viata si sa ne spui daca esti binie. •﹏•
Ai citit comentariul in care am fost facuta "afurisita mica"? cand iti e dor de mine intreab-o pe nebuna aia de mine. Pe ea sau pe NedraDaughterOfLaughingJack. Nu uit eu de voi, mai ales de mami nu o sa uit :*
Dar nu le cunosc.....Ar fi cam ciudat, stii:
-eu: stiu ca nu ma cunosti, ce face Karima?
-una din ele: a....esti ciudata..Pa
Off dar totusi sper sa revii...Candva. ﹋o﹋
Am observat postarea ta de mai sus și văd că ai un program destul de încărcat.Chiar dacă vei lipsi o vreme sau nu vei mai intra atât de des pe site nu îți recomand să-ți ștergi contul. Poate vei reveni cândva. Până atunci ne rămâne profilul tău.
Auzi, tu fa ce zic eu. Mai repede tu o sa zici ca ele sunt ciudate.
Noi? Ciudate? Ca tu tare normala esti iubire Lasa ca daca am timp mai intru si eu pe aici sa le mai zic ca inca nu ai murit
Nebuna sunt eu de felul meu, nu ai ce sa imi faci @.@
MI-a placut faza asta cea mai buna chestie pe ziua de azi. Nu m-am ticnit..cred. Poate cred eu prost
...)
Io nu ma bag in acest domeniu deocamdata, man
Eh, Daisuki, chiar asa ai ajuns. Hai ca pana imi sterg contul iti fac un masaj.
Am stat toata ziua pe un scaun in fata calculatorului. Sunt in forma maxima.
Tu esti acasa la calculator si eu sunt la scoala ca proasta nu iti e un pic mila de mine?
Oh, cu prima ocazie vin si demolez scoala. Dupa ce te scot de acolo. (^ω^)