anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, TPU!
Asta este discriminare! Mi se sterg intrebari pe nedrept de vreo 2 zile! Ultima intrebare, in care intrebam cine ghiceste care este actrita din poza mea, a fost stearsa. Cu ce incalca regulamentul?! Cu nimic. Adminii nu au ce face si sterg intrebari nevinovate. Si m-am saturat sa cer reanalizarea intrebarilor, deoarece nu primesc raspuns. Pun pariu ca o sa-mi stearga si aceasta postare!

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Site-ul se dorește a fi o mână de ajutor pentru cei care au nevoie, nu de ghicit!
Stai liniștită, și mie mi s-au șters "n" răspunsuri dar și întrebări!
O zi excelentă.
Pa, pa.

| TPU.ro a răspuns:

Intrebarea ta incalca regulamentul, fiind de tip ghicitoare. Postarile de acest tip sunt eliminate de pe site.
Toate cererile de reanalizare primesc raspuns, asa ca nu e nevoie de asemenea reactii aici.

Alexandra - TPU

| Fatamuntilor a răspuns:

In primul rand daca te crezi nedreptatita poti scrie admilor; intrebarea ta suna ca un fel de concurs, nu era o intrebare si nici sfat nu cerea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ghicitorile n-au fost niciodata permise. E adevarat ca adminele sterg mai mult alandala, dar intrebarea aia a ta era o ghicitoare.

P.S. Si da, regulamentul n-a fost niciodata pus la punct. Eu am fost de multe ori sters pentru reguli inventate pe moment sau inexistente. Dar nu incerca sa discuti prea mult la aceste reanalizari. Orice ar fi tot nu-ti vor posta raspunsurile/intrebarile inapoi pentru ca iti arata cine e seful.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Citeste "Intrebari frecvente" si vei vedea ca unele postari pot fi sterse ca fiind IRELEVANTE.

Răspuns utilizator avertizat
| ѕмιℓєє a răspuns:

Întreabă-i pe admini de ce ţi se şterg întrebările.

http://www.tpu.ro/contact

| Iwishtoknow a răspuns:

Pai, sa fim seriosi, pui niste intrebari cu totul si cu totul prostesti...