| Darcos a întrebat:

Cum ajungi membru expert?(Ce trebuie sa ai)
Este bine daca raportam intrebari/raspunsuri pentru reclame?
Dar daca raportez o intrebare deoarece cere hackuri?

Funda!

URGENT!

Răspuns Câştigător
| MrAngelus a răspuns:

Nu conteaza foarte mult nici Rank-ul, nici vechimea ta pe site si nici numarul de raspunsuri castigatoare (fundite), ci calitatea raspunsurilor, cat de mult ai ajutat. Activitatea trebuie sa fie constanta si de calitate. Singure conditii OBLIGATORII sunt: sa ai in total minim 500 de raspunsuri (le poti da intr-o saptamana sau in luni de zile, nu conteaza) si sa ai un raport (numarul raspunsurilor castigatoare impartit la numarul total de raspunsuri) de minim 10%, adica cel putin un raspuns din 10 trebuie sa fie castigator (conteaza calitatea, nu cantitatea). Cam atat. Deci, cand administratorii vor hotara, ca a venit momentul potrivit, atunci vei deveni Expert. Ei au ultimul cuvant. Se intampla fara sa te astepti. Citeste aceste blog-uri, plus comentariile http://www.TPU.ro/blog/?p=601, http://www.TPU.ro/blog/?p=134&cpage=1#comment-8658 si te vei lamuri mai bine.

Sursa: http://www.tpu.ro/......tpu-funda/

Daca raportezi o intrebare care cee hackuri este bine deoarece incurajeaza pirateria.

Este bine daca raportezi si intrebarile cu reclama

"Postari care constituie forme de spam sau promovare neautorizata si abuziva"

Sursa: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

33 răspunsuri:
| hideaway a răspuns:

1. Pentru a devenii Expert TPU, trebuie sa ai niște raspunsuri bine puse la punct. Nu conteaza rank-ul și nici numarul de fundițe, ci calitatea raspunsurilor.

2. Da, este bine pentru ca pe TPU este strict interzis sa faci SPAM.

3. Întrebarea 3 nu are sens. Reformuleaz-o

| Darcos explică (pentru hideaway):

Intrebarea 3:Este gresit daca raportez intrebari de genul "Salut TPU.Imi dati si mie un hack pentru metin2 ro? Funda " etc?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Darcos):

Si cu ce te ajuta daca le raportezi? Dormi mai bine noaptea?
*Administratia si actionariatul METIN va multumeste ca ne ajutati sa ne umplem de bani...*

| Darcos explică (pentru anonim_4396):

Ma ajuta...Am pe cineva GM care imi da iteme bunicele(Cata itemele!) si yang

Deci, ma ajuta...

| Darcos explică (pentru Darcos):

Nu ati auzit nimic de asta!

| hideaway a răspuns (pentru Darcos):

Mhmmm.thinking
Nu...
PS. Dar la cum a început Alexandra cu: "Întrebarea a fost ștearsa datorita conținutului legat de pirateria online.". chatterbox, v-a disparea de pe site, chiar daca e raportata sau nu.

| Darcos explică (pentru hideaway):

Chiar daca e va disparea de pe site...Cauta si tu la "cauta si intrebari" cuvantul "hack" sa vezi cate apare!

Apache
| Apache a răspuns:

Nu este un criteriu pentru a fi desemnat membru expert!
Cel mai important este sa ai raspunsuri de calitate, sa nu intri in conflicte, si ai un anumit numar de funde si o vechime pe site *desi nu este ceva hotarator*, si sa ai o anumita popularitate in randul userilor!
Daca raportezi intrebari este foarte bine si ai o bila alba... dar ca sa ajungi expert iti trebuie mai mult de atat!
Iti trebuie in primul rand raspunsuri lungi, concise si inteligente!
Oricum sunt multi useri cu funde, raspunsuri multe, rank mare si activitate pe site care nu sunt experti... poti lua si exemplul meu!
asta demonstreaza ca concurenta pe postul de expert este acerba....si numai cei mai buni useri pot ocupa acest post

| Darcos explică (pentru Apache):

Am vazut si un rank 32 parca care era EXPERT...
Poti sa-mi raspunzi si la celelalte intrebari?

| Luca97 a răspuns (pentru Apache):

Tu ai merita sa fi userul anului sau cel putin expert.

| Apache a răspuns (pentru Darcos):

Cum am spus ..nu rankul si numarul de funde este cel care conteaza cu adevarat!
Conteaza mai ales calitatea raspunsurilor pe care le dai. ..nu contaza daca ai 1000 de raspunsuri atata timp cat ele sunt buna-pa pa *fara aluzie la nimeni btw *
si 2 ) ti-as raspunde... dar vad ca deja ai destul de multe raspunsuri

| Darcos explică (pentru Apache):

Nu cred...

| Apache a răspuns (pentru Luca97):

Nu pot sa spun ca nu mi-ar place... dar cred ca sunt alti useri pe site care merita titlul asta mai mult decat mine
*cel putin titlul de user al anului *
Eu as nominaliza-o pe erotiqueconseils ca expert
http://www.tpu.ro/utilizator/zitr

| Apache a răspuns (pentru Darcos):

Crezi, nu crezi... e adevarul!
pana la urma nominalizarile sunt facute de catre admini... iar ei pe asta se bazeaza
dupa mine e un lucru pozitiv

| Luca97 a răspuns (pentru Apache):

Da, si ea e buna, dar tu ai fi meritat de vreo 2 ani, vad ca esti user vechi si destept.

| AshWorld a răspuns (pentru Apache):

Zici bine si nu prea. Ai vazut-o tu pe Legy cu raspunsuri lungi si concise?

| Apache a răspuns (pentru AshWorld):

Mai sunt si exceptii....la subiectul legy nu ma bag

| Lightning1997 a răspuns:

Poti raporta doar intrebari care:contin spam, sunt legate de teme, nu respeta regulile de gramatica(adica neinteligibile), scrie si in dreptul butonului ''Raporteaza''. Pentru prima intrebare, sa stii ca nu ai sanse sa ajungi expert:nu ai vechime pe site, nu ai raspunsuri de calitate(am vazut ca ceri funde dupa raspunsuri). Nu oricine ajunge expert, deci mai bine renunta.Multumeste-te sa fi membru senior

| Darcos explică (pentru Lightning1997):

Eu nu vreau sa devin expert...Am pus intrebarea ca sa aflu ce raspunsuri dati...

Si cu "poti raporta doar intrebari care contin..."-Nu se pune si "Continut obscent/ilegal/piraterie?"

| Lightning1997 a răspuns (pentru Darcos):

Ba da, da-i click pe butonul ''Raporteaza'' si le ai pe toate in dreptul lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine n-au vrut sa ma faca rolling on the floor
m-am oferit si sa platesc functia... stii tu: limbi moi si catifelate, un plic cu niste Euro, un buchet de garoafe la tanti Cristina...
Da' la ce iti trebuie? Vrei si tu sa intri la facultatea de psihologie/management/horticultura si iti trebuie la CV?

| AshWorld a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici macar agent secret nu te-au facut ca au deja straight face

| anonim_4396 a răspuns (pentru AshWorld):

Park*a ti-as zic*e pe nume,
Ca in vremurile bune...
Sau in versuri ma insel
Poate nu esti tu akel...
Insa de agenti secreti
Pititi toti dupa pereti
Nu e prea plin TPU.
Zi? Te-am prins sau nu esti tu? rolling on the floor rolling on the floor

| AshWorld a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt cel care poate face asa ceva cu TPU: http://img638.imageshack.us/img638/2207/tpuvot.png

| Darcos explică:

Eu nu vreau sa devin expert! Daca ajung la 12 ani expert, e de rau!
Am pus intrebarea ca sa aflu si eu unele reguli pe TPU (Nu am citit regulamentul si nici nu am tarie sa citesc)

| AshWorld a răspuns:

Urgent, ai? Neah...iti raspund maine pe la 14:00 asa rolling on the floor

| Darcos explică (pentru AshWorld):

Ti-am dat 3 voturi:Nefolositor; Amuzant; Eronatwinking Sa stii de unde le ai

| AshWorld a răspuns (pentru Darcos):

Ete na... n-o sa mai dorm linistit noaptea pentru voturile tale de la o intrebare care isi gaseste raspunsul la Intrebari Frecvente sau care oricum a mai fost pusa de 32767 ori!

| Darcos explică (pentru AshWorld):

Nebunu de la coltu strazi,"Totul despre TPU" are abia 8000 de intrebari... Iar tu nici nu poti sa-ti dai seama de asta cand e langa tine?

| AshWorld a răspuns (pentru Darcos):

Da, din februarie 2011 parca, dar site-ul e din noiembrie 2008. Dar chiar si din februarie 2011 aceste intrebari sunt puse si la categorii gresite. Doar daca cauti pe Google "expert TPU site:tpu.ro" gasesti rezultate cu nemiluita, chiar de acelasi ordin:zeci de mii. Asa ca spor la cautat si mai usor cu impertinentele!

| AVRILavigne1000 a răspuns:

Ca sa ajungi expert trebuie sa ai: 500 de raspunsuri din care minimum 15% sa fie castigatoare

| Godgodadi43 a răspuns:

Poza ta spune totul ...tre as fii un troll adevarat laughing