| ShowTim3 a întrebat:

happy Daca este o persoana pe acest site pe care eu sincerc nu o inghit deoarece ma enerveaza prin mesajele trimise de el/ea sau din comentariile date, cum pot sa scap de acea persoana? laughingSe poate da destroy? sau vorbesc cu un expert TPU care ma va ajuta el, oricum nu are cum sa dea ban la contul acelei persoane pentru ca nu face SPAM sau nu a postat inca mesaje cu injuraturi, cel putin sunt cenzurate. Nu vreau sa fiu paracios si sa zic numele persoanei da... se poate da ignore?

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Nu ai cum sa scapi de acea persoana(usher) aici pe TPU si nici nu poti sa-i impui sa nu iti mai raspunda la intrebari(sa-si spuna punctul de vedere)! In problema ta nu te poate ajuta nici un administrator de pe TPU! Problema o pui in felul urmator: ce s-ar intampla daca fiecare usher are cate o persoana pe care nu o inghite si administratorul ar tine cont de chestia asta? Maine site-ul TPU ar fi cu 50% mai putini usheri,...dar poimaine? scazi din 50% alti 50% usheri si in cateva zile ramai singur pe TPU! NU este interesul site-ului! Cel mai bine este sa porti un dialog pe cale amiabila prin mesaje private cu acel usher si daca intelege nu te va mai deranja cu raspunsurile lui. Bafta!

4 răspunsuri:
| ShowTim3 explică:

Nu esti tu happy

| LULUTZAwhitYOU a răspuns:

Dai pe mesaje apoi pe blocheaza utilizator

| thekillerboyka a răspuns:

>.< De mine e vorba? Nu ma suport ( nu cred cati pasa) dar vreau sa stiu dacas eu ala.

| thekillerboyka a răspuns:

Atunci saurtmana! : )) = )))