| Salu134 a întrebat:

Ieri am cistigat tricou, am iesit primul loc si as vrea sa stiu cum pot sa imi ridic premiul (tricou)? Ce trebuie sa fac?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Da si aia

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Trimite adresa si numarul de telefon la contact

| Salu134 explică (pentru mgtow):

Are ceva, daca m-am inregistrat de pe Facebook? Acuma pe cont am un email vechi la care i-am uitat parola si acuma nu pot sa schimb emailul de pe cont.Ma gandesc ca TPU o trimis mesajpe emailul vechi.

| mgtow a răspuns (pentru Salu134):

Nu are nimic

Tu ai primit tricoul? Daca da ai scris la Contact sa unde? Scuze da prima data cistig un premium pe TPU si nu mi-a veniti nici un mesaj.

Te anunta ei dar tu le poti trimite datele in timp si vei astepta tricou, eu am castigat tricou si cana si inca un tricou

Da marimea nu trebuie de spus?

Da si aia

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

TREBUIE să ai RĂBDARE!

Avem DOAR 2 Admine şi, în mod evident, NU fac faţă volumului de muncă existent uneori :(

Vei fi contactat pe adresa de mail şi ţi se vor cere datele de contact ( nume + adresă + telefon ).

Iar apoi se ÎNCEPE trimiterea coletelor, după ce se primesc TOATE datele de contact, de la TOŢI userii câştigători în luna respectivă...

Îl primeşti GRATUIT ( prin curier rapid sau prin Poşta Română )!
Tricoul şi taxele de transport sunt suportate de "patronul" site-ului :)

Vezi alte detalii la linkul :
http://www.tpu.ro/blog/?p=3717

În ultima perioadă, Admina Cristina a trimis e-mail-urile la sfârşitul fiecărei săptămâni - acum, DEPINDE dacă/când are timp...

De asemenea, în anumite perioade, tricourile vin mai "greu", cu întârziere :(
Eu am primit tricoul aferent datei de 10.12. 2013 cam prin 5-10 martie 2014...

Toate cele bune.

| Salu134 explică (pentru bursuc001):

Salut.Multumesc ca mi-ai raspuns, dar problema este ca acest cont are o adresa de email nevalida, adic i-am uitat parola pentru ca m-am inregistrat cu facebook.Acuma nu este posibil sa o schimb. Spune-mi te rog ce sa fac.

| bursuc001 a răspuns (pentru Salu134):

Cu plăcere!

Trimiţi un mesaj la Admine, la "Contact" :
http://www.tpu.ro/contact

Explici care este situaţia şi, eventual, te ajută să-ţi schimbi şi adresa de e-mail aferentă contului...

O zi frumoasă.

| PreaTareღ a răspuns:

Trimite datele.
Bravo tie ca ai fost primul
Bafta

| Costas_Camelia_1976 a răspuns:

Trebuie sa trimiti datele