anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi ziceti si mie cum sa fac o fata sa ma placa? Ea ma placea inainte stiam sigur, dar acum place pe altcineva de la mine din clasa... ea mi-a zis ca ii plac ochii mei, ce ar trebuie sa fac ca sa ma conving ca poate ma place si acum sau cum s-o fac sa ma placa.Eu banuiesc ca ma mai place putin, ultima data ne-am certat...

Răspuns Câştigător
| aLiaLi a răspuns:

Metoda adecvata este sa vb direct cu ea, daca stai si astepti sa se intample ceva, fii sigur ca nu se va intampla, trebuie sa iei taurul de coarne cum s-ar zicehappy Dar sa nu pari prea impunator, incearca sa te porti natural si sa vorbesti deschis cu ea, daca inca te place fii sigur ca feedback-ul oferit de ea va fi unul pozitiv happy Iti urez mult noroc si sa-mi trimiti un mesaj sa imi spui cum s-au desfasurat lucrurile, daca mai ai alte nelamuriri te pot ajuta cu cea mai mare placere.

5 răspunsuri:
| mika a răspuns:

Intreab-o direct, fara ocolisurii! fii serios cu ia spune-i ce simtii, dupa ascult-o si restul vezii ce urmeaza!

| MG4Life a răspuns:

Da-te pe langa ea, dar vezi sa nu pari prea interesat, deoarece dupa te crede prea stresant si exasperant, fa-te mai indiferent! totusi, nu o ignora!

| angels0nina a răspuns:

Ar trebui sa-i ceri scuze sa-i promiti ca nu va veti mai certa ar trebui sa-i cumperi cadouri sa-i faci complimenta dar sa fii sincer cu ea...
Ai spus in intrebarea ta ca-i plac ochii tai ar trebui sa folosesti asta in avantaj ar trebui sa-ti folosesti ochii in asa fel incat sa se piarda in ei.Mult succes in a o cuceri!

NOname
| NOname a răspuns:

Ai greşit categoria.
Repostează la "Dragoste si Sex" sau "Conversatii", te rog!

| TheWildKemzz a răspuns:

Multumesc de raspunsuri o sa incerc tot ce mi-ati zis...Thx!