| ShowTim3 a întrebat:

happySalut TPU, sunt curios daca cineva, sau cine thinking citeste raportarile facute de noi si cum pot reclama pe cineva care scrie o intrebare la categoria gresita? eu dau la continut obscen/ilegal, este bine asa? PS:Inca o intrebare, mai explicati-mi odata cum devin si ce imi trebuie pentru expert TPU, dar sa imi zica cineva care este, conteaza neaparat cate funde ai? sau ce relatia cu alti useri? sau raspunsurile folositoare/amuzante/inteligente?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Nu contează foarte mult nici Rank-ul (pozitia din clasament, numarul de puncte), nici vechimea ta pe site şi nici numărul de răspunsuri câştigatoare (fundiţe), ci calitatea răspunsurilor, cât de mult ai ajutat. Activitatea trebuie să fie constantă şi de calitate. Singurele condiţii obligatorii (deşi au fost şi câteva excepţii) sunt: să ai în total minim 500 de răspunsuri (le poţi da într-o săptămână sau în luni de zile, nu contează) şi să ai un raport (numărul răspunsurilor câştigatoare împărţit la numărul total de răspunsuri) de minim 10%, adică cel puţin un răspuns din 10 trebuie să fie câştigător (contează calitatea, nu cantitatea!). Tu trebuie să îndeplineşti toate aceste condiţii, iar administratorii vor hotărâ, când şi dacă a venit momentul. Ei au ultimul cuvânt. Citeşte şi aceste poştări, plus comentariile: http://www.tpu.ro/blog/?p=601, http://www.tpu.ro/blog/?p=134&cpage=1#comment-8658!

Iar referitor la raportări, nu cred că le verifică cineva. Au fi avut nevoie de mai mulţi angajaţi şi s-ar fi văzut un rezultat.
Când ai dubii ce să bifezi, bifează "irelevant" şi gata!
Succes! Numai bine!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar adminii te fac expert TPU dupa propriile lor criterii, chiar daca exista oarecum oficial si niste conditii din punct de vedere cantitativ. Ideea e sa te faci util acestui site si sa fii simtit ca un user de baza. De regula, cei care intreaba asta, fara voia si stiinta lor, sunt descalificati din start. Cam toti expertii(aproape) au ajuns experti fara sa caute acest titlu.
Cat despre raportari, e bine si asa cum faci tu. Nu le verifica nimeni. Adminii le verifica doar cand li se sesizeaza raportari abuzive prin pagina de Contact...in rest, nu.