Buna poti doar sa raspunzi momentan. Dai click pe raspunde sub raspunsul primit de persoane. Esti utilizator junior. Cand vei deveni utilizator senior veinputea teimite mesaj in privat. Trebuie sa dai un anumit numar de raspunsuri ca sa ajungi utilizator senior. Nu stiu exact cat cred ca vreo 100. Scrie mesaj la contact administatorului TPU si iti va spune cate raspunsuri trebuie sa dai. Tu continua sa raspunzi la intrebari. Daca raspunzi de exemplu 20 de ori pe zi. In 5 zile ai 100 raspunsuri.
Mulțumesc mult, pai le fac. Am făcut cam 16 o data și ieri 21.
Mersi mult (inimioara) dar aici nu se poate.
Am uitat sa precizez ca trebuie sa treaca 10 zile de la crearea contului. Asa ca ia-o cu calm. Nu pleaca nimeni
10 zile? Oh nu... Pai in 28 pana atunci ar fi cam 1 luna și 3 zile de cand ea a postat.
Trebuia să-l fac mai înainte (
Fii atent draga.
Du-te la setarile contului tau. Poti sa ii trimiti o felicitare. Vezi acolo trimite felicitare. Alegi una din imagini.Bifezi punctuletul si ii scrii mesaj chiar acolo ca continut al felicitarii si se trimite mai repede ca un mesaj. Daca nu ai inteles iti explic cum dar o sa reusesti
Deja ți-a explicat larisa ce voiai să ști dar îți mai spun eu că nu contează cât timp a trecut de la întrebare dacă dau răspuns îi apare o notificare celui care a pus întrebarea că are un răspuns nou, acum poate nu ți-l vede dacă și-a abandonat contul dar notificarea ca are un nou răspuns îi va fi trimisă
Ce frumos, mersi
N-ai pentru ce de aia sunt pe TPU că sa ajut