| VladoiuDany a întrebat:

Vreau sa va anunt ca site-ul TPU. s-a distrus mult in ultima vreme deoarece multa lume pune intrebaridegeaba, nimeni nu se mai oboseste sa raspunda, toti vor doar sa beneficieze si sa-si rezolve problemele, acu cateva luni aveam la o intrebare peste 7, 8 raspunsuri, acum daca am unul e bine! Ziceti ca nu am dreptate, eu vreau doar sa inbunatatim site-ul si sa scapam de copii de 10, 11 ani care pun intrebari prostesti si care isi rezolva temele pe acest si-te! Voua va place acest lucru?

Răspuns Câştigător
| Vizitiul a răspuns:

Curios sau nu, eu judec postarea ta ca fiind una nedemna de-a fi citita in totalitate. Uita-te si tu la felul in care asezi cuvintele pe "foaie" (inbunatatim, intreberi...). Chiar crezi c-ar merita sa-mi regulez timpul, atragandu-ti atentia si incercand sa-ti spun ca nu-i in regula ce faci si c-ar fi cazul sa-ti schimbi "miscarile" in acest sens? Iti dai seama ca nu! Te vei ajuta singur cand vei simti nevoia, cu adevarat. Cum n-ar fi fost de ajuns, mai si intrebi, intr-un final, daca ne place sau nu aspectul prezent pe site, aspectul mentionat de tine. Ce pot sa-ti zic, avand in vedere ca esti atat de ferm si concis in afirmatii? Spun ca-mi place siteul. Ce rezolv? Mi te pun in cap (nu ca mi-ar pasa). Spun ca nu-mi place siteul. Ce se intampla atunci? Cel mai probabil te vei uita frumos la mine si vei aduce un plus viziunii tale, in legatura cu siteul. La ce folos? Eu aleg sa activez in zonele placute mie, atat. Si eu ma precipitam inainte, dar in timp obosesti si-ti focalizezi privirea spre ceea ce te ajuta cu adevarat, spre ceea ce-ti induce o stare de bine...O sa-mi dai dreptate.

6 răspunsuri:
| 211wasgnij a răspuns:

Depinde de fiecare membru TPU cat il duce capu'. Cu mana pe calcaie recunosc ca nu am ajutat pe vreunul sa-si faca temele.
Multi se zbat pentru o funda si atunci uita regurile acestui site si o iau incep pe aratura.

| Azm a răspuns:

Fa o propunere in sensul asta.

| blueangel99 a răspuns:

Te susţin
@Azm, bună ideea.
@VladoiuDany, poţi să trimiţi un mesaj la contact şi să le spui asta adminilor
www.TPU.ro/contact

Baftă!

| BubulinaBulinutaRoz a răspuns:

Nu spun că nu îmi place propunerea ta, doar că nu este frumos să zici chestia asta: " Gata! A întrebat un copil de 10 ani cum să-şi facă temele, aşa fac toţi!" Nu-i adevărat! Eu recunosc am 10 ani, dar nu am pus întrebări de genul acesta! Tu chiar te gândeşti numai la tine, nu? Pune-te în locul copiilor care NU au întrebat cum să-şi rezolve temele. Cum te simţi? Rău nu-i aşa?
Tu te-ai uitat măcar la întrebarea ta, ce gramatică sau ce scriere are? În ce hal arată?
Acum pe bune, "îNbunătăţim"?, "acu"?, "întreberi"?
Acestea nu sunt cuvinte. Aceste "cuvinte" sunt doar în capul tău.
Ne mai şi întrebi dacă ne place cum arată site-ul. Uită-te la întrebarea ta, şi compar-o cu toate răspunsurile de aici. Ce observi? Am scris mai corect ca tine.
Nu pot să cred ce oameni nemiloşi stau pe acest site. Pentru ce staţi pe el? Ca să daţi vina pe alţii? Ca să vp bage cineva în seama? Nu văd motivul. Că tu nu stai pe el ca să-l îmbunătăţeşti. Îţi garantez.

| Anonimul3315 a răspuns:

Ba habar nia ce vorbesti eu am 11 nai si mai mult raspund decat sa intreb la inceput mai mult puneam intrebari dar acum raspund si ce daca vezi ca pune unu intrebare prosteasca lasa-l in pace cee nu-i motiv acum sai arzi calculatorul mai mult tu gresesti nu ceilalti poate nu tiau mai raspuns fiindca tu pui intrebari fara raspuns ca deexemplu cate firicele de nisip is pe plaja ce crezi ca o se apuce acum unu sa le numere pana moaare acolo ingropat.Si apropo faci mai rau daca li se sterge contul la toti aia care pun intrebari prostesti asa primesti si mai putine raspunsuri cas mai putini logati.

| VladoiuDany explică:

Am ajuns sa fiu corectat de mucosi de 10, 11 ani,Am scris dezordonat deoarece aveam nervi,si ma grabeam,si nu am facut referire neaparat la teme,am facut referire la toate intrebarile prostesti,pentru ca voi habar nu aveti cum sunt greutatile noastre fata de micile voastre probleme,voi nu aveti nici o grija, aveti totul de-agata si pe langa sunteti razgaiti si rasfatati degeaba, asa ca nu cred ca am ajuns sa fiu criticat (antonia 01 si jesi vampirul) Veti vedea cand veti creste ca am dreptate, acum aveti mintea frageda.Nu o spun din rautate!