Lmao ultima faza e tare. In primul rand.Bun venit printre noi! :* Faza cu `funda` este ca acele persoane care au pus intrebarea sa primeasca cat mai multe raspunsuri de la amatori [care cred ca daca scriu 2-3 cuvinte primesc faimoasa FUNDA]. Ea este pentru a premia raspunsul utilizatorului care te-a lamurit si te-a ajutat cel mai mult, bine inteles raspunsul trebuie sa fie si corect.. Avantajele sunt ca la un anumit numar de fundite devii EXPERT TPU .a si inca ceva...majoritatea care raspund...scriu la sfarsitul raspunsului.: `funda` sau `primesc/imi dai fundita`, eu una nu suport chestiile astea. puup :*(
Bună.
Citește aici și te vei lămuri așa cum trebuie privind funcționarea și rolul acestui site: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Funda nu este a ta, ci a site-ului, da? Valorează 100 de puncte. Este semnul de mulțumire față de persoana care a dat cel mai inteligent sau/și folositor răspuns!
Bine ai venit printre noi.
Pa, pa.
Deci funda: cand postezi un comentariu, daca primesti un rasp la care te asteptai, vroiai sa ti se rasp corect, in dreapta tuturor rasp (doar la intrebarile puse de tine) este o funda. aia e. cand la intrebarea ta e un rasp bun, apesi click si il ajuti...
Cu aia nu stiu sigur ce se intampla, dar stiu ca daca primesti multe funde si voturi, o sa fii userul anului sau ceva de genul. ca sa primesti trebuie ca tu sa rasp bine si serios la intrebarile pe care le pun oamenii aici. asta in seamna funda.
Acum imi dai si mie una? app poti sa dai decat 1 singura la fiecare intrebare pe care o pui tu. si nu ti se vor lua din funditele tale.
Este orecompensa pentru cel mai bun raspuns si cu aceste funde primite poti deveni expert TPU
In primul rand bun venit pe TPU
Funda e doar un accesoriu pe profilul tau de TPU. Arata cat de mult te implici dar nu e ceva care iti aduce folos in realitate.
Punctele sunt pentru rank, de asemenea nu e niciun castig daca te referi la asta.
Oricum celor mai multi le place sa primeasca funda, si mie de alftel
Pentru a da iar funda trebuie sa postezi alta intrebare :* din stanga sus, unde scriee 'pune intrebarea ta aici '. Nu poti da 2 sau mai multe funde unei singuree intrebari :d.:*
Funda iti aduce 100 de puncte.si punctele...nici eu nu stiu prea bine (parca te claseaza pe un loc anume dintre utilizatiri)
Fundita este ca o rasplata pentru raspunsul tau. Poti sa ii dai fundita la cel care crezi ca ti-a dat cel mai bun raspuns.
Funda e ca un fel de premiu sau apreciere pe care ti`o ofere persoana pe care ai ajutat`o. Mai mult de atat nu stiu nici eu. Dar vreau si eu o funda ! si nu imi da nimeni!
Primesti funda cand raspunzi la o intrebare corect si ca cel cui ii raspunzi sa inteleaga
Cand dai funda, in dreptul raspunsului de la o intrebare pusa de tine iti apare o funda gri.
Daca ai mai multe raspunsuri la intrebare ai in dreptul fiecarui raspuns cate o funda gri.
Dai click pe o funda(doar una) si acela este raspunsul castigator ales de tine
Cand primesti funde acumulezi puncte si rank(nu stiu ce-i ala) si la cat mai multe funda poti deveni expert TPU
PApa
Multumesc! Am inteles! -dar acum vine intrebarea: Cate funde si puncte trebuie sa acumulezi ca sa devii expert? Si ce presupune a fi expert pe TPU? iar dau funda!
anonim_4396 întreabă: