In dreapta fiecarui raspuns se vede o fundita gri. Apesi pe ea si, ti se deschide o fereastra,, Esti sigur ca vrei sa declari acest raspuns castigator?'' Tu zici da. Si gata. Funda?
In dreapta raspunsului meu o sa vezi o fundita si trebuie sa dai clic pe ea. Apoi o sa-ti apara o iconita unde scrie daca vrei sigur sa alegi raspunsul acesta castigator, dai pe da si ai terminat.
Buna deci cum iti dau eu un raspuns acum in dreapta ta scrie alege un raspuns castigator si dai clik pe care il vrei
In dreapta raspunsului apare o funda gri. apesi pe ea. dai ok si ai dat-o. Si nu cer nici o fundita pentru asta!
Cand pui intrebarea langa numele utilizatorului in dreapta apare semnul de la fundita, dai click si ok, si gata .
Salut, uite undeva in partea dreapta la raspunsuri este o iconitza cu o fundita ( ceva rotund, cu 2 chestii ) si scrie pe ea 1 st cred, si de culoare galbena, si dai click pe ea! Uite acum sti cum se da fundita! astept fundita de la tine! :*
Sub fiecare raspuns se afla o panglica dai pe ea si i-ai dat raspunsului fundita. funditzzzaa
svgxgarden întreabă: