| nika971 a întrebat:

Scuzatima dar puteti sa-mi spuneti ce inseamna in TPU funda sau funtita?
este atunci cind alegi cistigatorul?

9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Bine ai venit printre noi!
Funda = Cocarda oranj = Răspuns câştigător = 100 de puncte.
Este un fel de "Mulţumesc". În acest fel îi mulţumeşti celui, care te-a ajutat cel mai mult, răspunsul căruia a fost cel mai bun, din punctul tău de vedere.
Când te vei hotărâ, ce răspuns este cel mai bun/folositor (în mod normal ai maxim 5 zile la dispoziţie), va trebui să dai clic pe "Declară răspuns câştigător" în dreapta răspunsului preferat, iar apoi să dai clic pe "OK". E simplu.

Şi mai ceva, dacă după cele 5 zile, pe care le ai la dispoziţie din ziua, în care ai postat întrebarea, nu ai ales câştigătorul, iar cel puţin un răspuns are minim 5 voturi (în total) de "inteligent" şi/sau "folositor", atunci răspunsul câştigător va fi selectat automat de roboţel TPU (în funcţie de numărul de voturi). Însă dacă nici un răspuns n-a strâns cele 5 voturi până în a 5-a zi, atunci vei putea singur să hotărăşti, când şi dacă vrei să premiezi vreun răspuns.

Citeşte şi Întrebările frecvente: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente ! O să găseşti multe răspunsuri şi aici. Succes! Numai bine!

| Irina0027 a răspuns:

TPU funda sau fundita = Ofer fundita. Da ai dreptate este atunci cand alegi castigatorul adica cel care a raspuns cel mai bine la intrebarea pusa de tine.winking Sper ca te-am ajutat.

| ElShaarawy a răspuns:

Ai perfecta dreptate.

| Rrrr a răspuns:

Este "premiul" pe care il dai persoanei al carei raspuns ti s-a parut multumitor happy
este portocalie, apare in dreapta intrebarii si pe profilul utilizatorului.

| adddaa a răspuns:

TPU = Toti pentru Unul (un site unde pui o intrebare iar ceilalti utilizatori iti raspund, sau altii pun intrebari si tu le raspunzi)
funda/fundita/(mai rar( fundoiul - o acorzi raspunsului care te-a ajutat cel mai mult si il consideri castigator happy
Sper ca am ajutat happy fundita? puppy dog eyes

| EzoPunctt20 a răspuns:

Funda este ca un premiu aici, se da pentru raspunsul pe care il apreciezi cel mai mult, care a fost pe masura asteptarilor tale, care te-a ajutat cel mai mult, de la care ai inteles cel mai bine. Funda aici este acea panglica portocalie pe care o gasesti in dreapta raspunsurilor date. Sper ca ai inteles ceva din balbaiala mea.

| ღஐNicoleღஐ a răspuns:

Sall! da este atunci cand alegi castigaorul. funda inseamna raspuns castigator. si se poate da doar 1 singur raspuns castigator ( zis si funda sau fundita, fundita) la o intrebare. funda?

| Alexzutuuuuuu3000 a răspuns:

Da este atunci cand alegi castigatorul! Vezi ca daca cineva ti-a raspuns la intrebarile tale te uita la raspunsul lui si vezi ca in dreapta scrisului este o funda necolorata! Dand clik pe ea alegi raspunsul ca fiind castigator! Bafta si incearca!