| larissaelena a întrebat:

Scuze ca intreb dar am observat ca uni scriu la sfarsitul intrebarii,, dau funda,, si nu stiu la ce se refera.imi puteti spune?

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Buna Larysikhappy
cand tu zici ca acorzi fundita,
e un fel de "promisiune" sa raspundem mai repede, pentru ca unii o fac doar pentru acele fundite..altii cersesc acea fundita..si tu cand pui intrebare pe site, dupa afisarea mai multor raspunsuri, trebuie sa declari un castigator acordandu-i fundita... fundita e un fel de Multumesc pentru ajutorul acordat+ 100 de puncte..si tu daca dai raspunsuri bune, la fel poti primi o fundita datorita acestor fundite, iti creste punctajul si poti ocupa un loc bun in clasamentul TPU.
O zi buna si frumoasa sa ai!

4 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Poftim: http://bit.ly/NpH2fe
Lectură plăcută!

| Luka杀手的女孩 a răspuns:

Funda se ofera unui utilizator atunci cand, acesta a raspun la o intrebare si i-a fost de folos respectivului om care a pus intrebarea. Funda se afla in dreapta unui raspuns.

| εʟʟα1Зcσσʟ a răspuns:

Cand tu zici ca acorzi fundita,
e un fel de "promisiune" sa raspundem mai repede, pentru ca unii o fac doar pentru acele fundite..altii cersesc acea fundita..si tu cand pui intrebare pe site, dupa afisarea mai multor raspunsuri, trebuie sa declari un castigator acordandu-i fundita... fundita e un fel de Multumesc pentru ajutorul acordat+ 100 de puncte..si tu daca dai raspunsuri bune, la fel poti primi o fundita datorita acestor fundite, iti creste punctajul si poti ocupa un loc bun in clasamentul TPU.
O zi buna si frumoasa sa ai!

| CamiiBăă a răspuns:

Acesta este TPU deci nu ai dc sa te scuziwinking.In legatura cu funda...Cand dai funda cuiva inseamna ca declari raspunsul lui castigator. Funda se afla langa comentariul meu.