anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se tot fac imbunatatiri, una mai buna, alta mai nastrusnica. In fine, ce mi se pare ciudat, ca desi trebuia sa existe optiunea asta de la inceput, nici pina in ziua de azi nu a aparut. De ce nu au posibilitatea sa-si stearga userii conturile? Care e problema? De ce trebuie pentru stergerea contului, sa suni la administratie si sa astepti sa-ti raspunda un admin, sa te milogesti de el si sa-i insirui motivele? Sa se implementeze o optiune timpita "trimite felicitarea", s-a putut. Si nici n-a durat mult, ne-am trezit cu ea pe cap subit. Din obisnuinta dau la prima optiune sa intru pe profilul meu (si fiind obisnuinta, nu mai citesc ce link scrie ca e, eu stiu ca e prima optiune) si ma trezesc in pagina penibila cu felicitari la fel de penibile. Si atunci, vin si intreb din nou, daca prostia aia s-a putut implementa, de ce nu se poate sa se implementeze si optiunea "sterge-ti contul"? Ca ar fi utila optiunea asta se stie, e logic si in plus se vede si din nenumaratele intrebari in care se intreaba cite unul nedumerit "ce trebuie sa faca sa-si stearga contul ca s-a saturat dre site si vrea sda se retraga definitiv".

4 răspunsuri:
| TotLora a răspuns:

Ia pune tu niste intrebari incomode adminilor sau tranteste-le niste adevaruri in fata pe care nu le pot suporta sa vezi ca la prima cerere de stergere a contului primesti raspuns in cateva minute. Stiu eu ce spun.
De ce nu vor? Pentru ca sa para un site populat si cu multi membri. In fond vezi si tu cate conturi figureaza pe site dar se stie ca sunt doar cateva persoane active.
Se spune ca este impotriva regulamentuli sa ai 2 conturi, dar Poneiul tipa si ii sfideaza amintind mereu de duzina de conturi de care dispune.

| anonim_4396 explică (pentru TotLora):

Basca. Mai spusesem si alta data. Conturile nefolosite mai mult de sase luni, sau un an, sa fie sterse frate. E clar ca daca un user nu mai intra de atita amar de vreme, s-a retras si daca avea posibilitatea sa-si stearga contul atunci cind s-a retras, ar fi facut-o.

| stejara2 a răspuns:

Draga Bro! Eu una mi-am sters vechiul cont, chit ca a trebuit sa ajung la admin. Daca vrei musai sa il stergi, mai calci si peste mandrie si faci ceea ce trebuie, asta e.
Faza cu felicitarile.ar fi buna daca, sa ma ierte fanii, ar fi niste felicitari, asa mai frumoase!
Si nu numai aici e greu de sters contul, mai e si facebook unde il poti doar bloca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-ai voie sa-ti stergi contul, punct! si ca sa nu mai existe dezertori au implementat prostia aia cu statutul de junior, care nu te lasa sa raspunzi, sa chat-uiesti, sa votezi, sa te descalti, ceva de gen: "ai plecat, acum stai pe la usa".
Mie imi place optiunea cu utilizatori "ignoraNti", yesss! sunt si eu acolo la cativa in lista!

Întrebări similare