anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Si chiar ma intrebam zilele astea ce are site-ul asta de merge atat de bine?
Iar acum dupa multa vreme merge foarte rau. Toata ziua a fost asa, de cand s-a schimbat interfata site-ului merge ca melcul!
Deci prefer interfata veche cu viteza, ca asta nu are decat incet, incet si foarte incet.
Se poate remedia aceasta mare problema?

3 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu ne rămâne decât să visăm...

Și eu sunt sătulă de erori de server, de pagini care refuză să se încarce, de întrebări la care nu sunt lăsată să răspund, de voturi invizibile și inutile, de curcubeul din jur, de spații goale care au transformat răspunsurile noastre în niște cârnați lungi și impersonali, de fonturi ca pentru orbi exact unde nu e nevoie, etc, etc.

Dar până la urmă nu suntem decât niște musafiri aici și trebuie să servim ceea ce ni se oferă, ne place sau nu. Ăsta-i adevărul.

| Esperança a răspuns (pentru NOname):

Musafiri,musafiri,dar noi facem trafic, deci ar trebui luata in considerare si parerea noastra!
Zic si eu...

| NOname a răspuns (pentru Esperança):

Luate în considerare sunt, însă nu mai depinde de noi care dintre ele vor fi puse în practică și care nu. Decizia finală tot lor le aparține. Și dacă ar fi site-ul meu, probabil mi s-ar fi părut 100% normal.
Greul ei îl duc, au mai multe responsabilități, așa că și puterea de decizie o au mai mare.
Noi venim cu idei, iar ei le aleg pe cele care li se par cele mai bune. Că pe toată lumea oricum nu au cum să mulțumească...

Însă, într-adevăr, decât cu acest design (care și așa lasă mult de dorit; are și multe bug-uri) și cu viteza melcului, mai bine cu design-ul cu care ne-am obișnuit deja și de care eram mulțumiți și cu o viteză decentă.