| nosferatu15 a întrebat:

Situl asta ar trebui sa se numeasca "toti pentru ei insisi". E atat rautate si ironie aici...rolling eyes

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Este si rautate, dar sunt si oameni de buna credinta care dau tot ce au mai bun pentru a ajuta pe semenii lor.Fiecare poate sa dea un sfat bun din experientele din viata lor, pentru ca cei care intreaba sa nu faca alegeri gresite si apoi sa suporte consecintele.Sunt si oameni care merita tot respectul, care sunt un exemplu si pe care ii apreciez foarte mult.

10 răspunsuri:
| itscloudyoutside a răspuns:

Total de acord, am observat si eu asta. Am inteles, mai merge si o gluma, dar nici chiar asa. Ar trebui sa avem mai mult respect unii fata de altii. Si mai ales la T/A. Am din ce in mai mult impresia ca acolo e doar un grup de cativa oameni care sunt mai "populari" iar restul primesc picioare in fund (fara jigniri la adresa nimanui anume).

| danielcretu1980 a răspuns:

Fiecare foloseste cum crede de cuviinta.
unii au mai multa minte, altii mai putina.
dar pana la urma nu ne obliga nimeni sa fim aici.

| Yukidaruma a răspuns:

De acort cu tine, sau mai bine zis TPF- Toti pentru Funda, ca mereu cand intru numai cersit vad, si unii care vin sa faca misto, raspund urat la intrebarile nevinovate ale altora, in loc sa-i ajute, dar in fin, astia-s oamenii din ziua de azi nu avem ce sa le facemwinking, poate vor deschide si ei ochii o data...

| zuzyzuly a răspuns:

Eu l-as numi Profi (profitori profesionisti) deoarece sunt multi oameni rai care profita de raspunsuri si apoi isi bat joc de intrebarile altora.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, dar unii si-o merita.

| Rizer a răspuns:

Ai perfecta dreptate! Ar trebui sa facem o somatie la administratorii site-ului! Si eu te sustin! Bravo!

| nosferatu15 explică:

Voi ce parere aveti, cum l-ati numi?

| αnny a răspuns:

Nu e adevarat...pe site-ul asta oamenii isi dau parerile pentru a ajuta pe cineva... LOLL

| muteanupaulcostin a răspuns:

Asa este. era acu cinci min o fata care intreba ceva de Bucuresti iar alta ia raspuns: da-o dracu de scoala. sunt si oameni rai si oameni buni. sunt si prosti sunt si destepti. nu e frumos sa injuri sau sa fi rau. daca ar fi siteul meu las numi cruzime pentru bunatate.

| muteanupaulcostin a răspuns:

In mare parte sunt prosti care se bat pe amaratele alea de funde. Mai bine ajuti oameni decat sa te bati pe niste prosti. De ce nu le-or scoate? Se cearta toti pe ele si cred ca nu au nici-o valoare.

Întrebări similare