Yessss
Vad ca asta am reusit sa o trimit.
Din cate mi-am dat eu seama intrebarea trebuie trimisa,, curata'' fara nicio greseala.Robotelul corecteaza saracutul, dar cand retrimiti nu recunoste corecturile.
Aviz unde trebuie!
Cica trebuia scrisa corect gramatical.Nici dupa ce m-a corectat robotul nu m-a lasat.Asa ca am sters ultima propozitie unde era greseala respectica, corectata de robot.Si a mers.
Ma bucur.
Bwuahahaha,Golden admina? Am dat peste un raspuns de-al tau :" hai gay", nu esti sanatos))
"Bwuahahaha,Golden admina? " Ce? Nu am inteles ce vrei sa spui. Cat despre restul, mda. Om limitat. Crede ca daca nu am ceva cu persoanele gay inseamna neaparat ca ies pe strada si string in gura mare " ei sunt cei mai tari " si alte chestii. Iq de maimuta.
Nu o vad pe ea admina, nu o vad ca se complica cu asa ceva
Am murit de ras dupa raspunsul dat/
Nu omule. La intrebarea mea tot la aceasta categorie a raspuns o admina, nu golden. E dus ala, vad ca a pus o intrebare cu Donald si hahalera aia.
Da,am citit, fix asa mi-a raspuns si mie in mesajul trimis la contact.Astia vor sa scoata din noi experti in gramatica, dar lasa tot felul de porcarii!
Site-ul lor, borsul lor. Ma asteptam sa fie terminat de intrebari idioate site-ul nu de admini .
Daca te referi la mine, ei bine afla ca nu sunt admina
Ma bucur ca te-a amuzat raspunsul meu!
Eu cred ca se refera la mine.
Eu sunt `Golden`.
Nu la tine ma refeream eu/
Ionut299273 întreabă: