| Fatamuntilor a întrebat:

Situl asta are probleme tehnice? Si aseara si azi dimineata am incercat sa postez o intrebare. Am ales categoria, am dat,, trimitere" si ma ducea la intrebarea...netrimisa! Nu cred ca a intrat pe lista intrebarilor respinse, oricum sunt o multime de postari nepotrivite. Nu sunt pe lista userilor avertizati, si totusi ce se intampla?

15 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Sa ma bag si eu in seama happy

| Fatamuntilor explică:

Yessss
Vad ca asta am reusit sa o trimit.
Din cate mi-am dat eu seama intrebarea trebuie trimisa,, curata'' fara nicio greseala.Robotelul corecteaza saracutul, dar cand retrimiti nu recunoste corecturile.
Aviz unde trebuie!

| R0R0 a răspuns:

Cand ai postat aceasta intrebare nu ai mai intampinat acele "probleme "?

| Fatamuntilor explică (pentru R0R0):

Cica trebuia scrisa corect gramatical.Nici dupa ce m-a corectat robotul nu m-a lasat.Asa ca am sters ultima propozitie unde era greseala respectica, corectata de robot.Si a mers.

| R0R0 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Ma bucur.

| UnBroken2016 a răspuns:

Una din admine a raspuns la intrebarea mea, chiar sub a ta. Vezi acolo tongue

| Drimmero a răspuns (pentru UnBroken2016):

Bwuahahaha,Golden admina? Am dat peste un raspuns de-al tau :" hai gay", nu esti sanatosrolling on the floor))

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Drimmero):

"Bwuahahaha,Golden admina? " Ce? Nu am inteles ce vrei sa spui. Cat despre restul, mda. Om limitat. Crede ca daca nu am ceva cu persoanele gay inseamna neaparat ca ies pe strada si string in gura mare " ei sunt cei mai tari " si alte chestii. Iq de maimuta.

| Drimmero a răspuns (pentru UnBroken2016):

Nu o vad pe ea admina, nu o vad ca se complica cu asa ceva
Am murit de ras dupa raspunsul dat/

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Drimmero):

Nu omule. La intrebarea mea tot la aceasta categorie a raspuns o admina, nu golden. E dus ala, vad ca a pus o intrebare cu Donald si hahalera aia.

| Fatamuntilor explică (pentru UnBroken2016):

Da,am citit, fix asa mi-a raspuns si mie in mesajul trimis la contact.Astia vor sa scoata din noi experti in gramatica, dar lasa tot felul de porcarii!

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Site-ul lor, borsul lor. Ma asteptam sa fie terminat de intrebari idioate site-ul nu de admini laughing.

| Fatamuntilor explică (pentru Drimmero):

Daca te referi la mine, ei bine afla ca nu sunt admina
Ma bucur ca te-a amuzat raspunsul meu!

| R0R0 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Eu cred ca se refera la mine.
Eu sunt `Golden`.

| Drimmero a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Nu la tine ma refeream eu/