| NFC5498 a întrebat:

Spuneti-mi si mei cum imi pun o poza la profilul TPU
fundă

Răspuns Câştigător
| denyiuly a răspuns:

Buna!
te duci la ''editare profil'', este al treilea scris cu orage.intri,iar jos cu litere mici scrie ''selecteaza imagine de profil'', dedesubtul scrisului este un spatiu gol, iar in dreapta spatiului gol este ''browse''.dai clik si iti incarci o imagine. sper ca te-am ajutat.SUCCES!

8 răspunsuri:
| Lavy a răspuns:

Buna,prima data trebuie sa dai la ''Editare profil'' (in stanga)Dupa aceea te uiti cel mai jos si scrie sa iti schimbi poza!big grin Bafta!

| mEr a răspuns:

Prima data te loghezi apoi vezi in stanga paginii Logat ca NFC5498 si sub vezi ca scrie la a 3-a sageata Editeaza profilul. Dai pe el si chiar ultimu punct ii aia de fotografie si este un buton si scrie "Alege fisier" dai pe el alegi poza dai Enter si apoi in dreapta jos este salveaza profilu si gata

| HabarNuStiu a răspuns:

Intrii la EDITARE PROFIL
si jos o sa ai ''alege imagine profil'', apoi dai ''alegeti fisierul'', alegi poza si apoi dai salveaza profil.

| nashu40 a răspuns:

Intri la "Edtiare profil" si acolo in dreapta jos ai "Selecteaza imagine profil". Dai click pe "Browse" si te duce la tine in calc de unde alegi ce imagine vrei tu. Ai grija sa dai pe "salvare profil " inainte de a iesi ca sa salvezi noile setari.
Succes!

| ChuPaChuPsPinK a răspuns:

Editare profil

| cryssbby a răspuns:

Buna.dai in stanga unde apare editare profil si jos de tot poti sa incarci o poza...succes...fundita plsss.pup!

| Annapro a răspuns:

Da acolo pe editare profil si mai jos scrie "browse" da click si alege-ti o poza din fisierewinking

| Marinngg a răspuns:

Sall dai la editare profil si dai mai jos si iti apare alege fisier si acolo iti pui poza sper ca ti-am fost de ajutor