Vechime ai suficientă... Dar, mai sunt necesare 14 răspunsuri pentru a deveni senior.
Dacă în seara asta te străduiești să le oferi, mâine dimineață se va sfârși cu statutul tău de junior, vei fi senior, deci gata de însurătoare/măritiș. : ))
" Pentru a ajunge senior ai nevoie de 100 de răspunsuri postate în comunitate şi 10 zile trecute de la crearea contului. Numărul de funde nu contează în această situaţie. "
Sursa : https://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Pe mine la fel ma enerva, mai ales cand voiam sa trimit mesaje la oameni. Ceea ce cred ca-i stupid ca un junior nu poate trimite mesaje unui senior chiar daca s-au adaugat unul pe altul ca prieteni.
Ba se poate, dar acel user trebuie sa seteze ca vrea sa primeasca mesaje de la toti userii TPU sau de la prietenii lui. :3
Chiar daca si avea setat "doar prieteni", noi eram prieteni, ne adaugasem unul pe celalat.
Ba nu. Am incercat, chiar si persoana data mi-a aratat altundeva ca are setat de la toti.
Idk, la mine merge atata timp cat persoana respectiva nu are setat sa primeasca mesaje doar de la useri seniori.