| GABIwynner a întrebat:

Stie cineva daca intrebarile TPU sunt verificate? Pentru ca sunt multi care fac spam, reclame, pe acest site...

Răspuns Câştigător
| Minnie a răspuns:

In teorie ar trebui dar daca arunci un ochi pe site, din prima privire se observa clar ca NU sunt verificate. Stii, practica ne omoara ca la teorie suntem cei mai cei...Una scrie in regulament alta se face

3 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Teoretic - da, practic - nu.

Ca sa scapam de spam, limbaj obscen, intrebari neinteligibile sau irelevante, avem functia "Raporteaza". Asa ca noi suntem cei responsabili pentru curatenia pe TPU, adminii n-au cum sa urmareasca tot ce misca pe site. Este o munca in echipa.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Aproape toate postarile (intrebari si raspunsuri) trec pe la moderare, cu exceptia celor ale expertilor TPU. Aceasta este regula si nu ar trebui sa treaca de moderare cele care nu sunt conforme regulilor de pe TPU. In practica se pare ca moderatorii nu au aceiasi optica privind postarile ori nu sunt destul de atenti si mai dau drumul unor postari neconforme. Numai bine!

| ionutpintea a răspuns:

Hai sa facem un test, sa verificam. Tu ai postat o intrebare, eu iti raspund. Daca in scurt timp tu ai vreo optiune sa-mi accepti mie raspunsul inseamna ca da, sunt verificate de catre cel care pune intrebarea. Daca nu, raspunsul meu este in asteptare si inseamna ca un webmaster trebuie sa-si "spuna" parerea.
Bafta cat de cat!