anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ştim cu toţii că nu s-au mai ales de mult timp experţi TPU şi nu cred că ştie cineva de ce. În fine... Întrebarea mea este: Dacă ar fi să nominalizaţi acum 3 utilizatori ca să devină experţi TPU pe cine aţi alege?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

- greece12 (dă nişte răspunsuri uimitoare, în care pune mult suflet şi umor, şi este foarte activă; face o treabă excelentă şi are un raport impresionant);

- neluL (îşi dă multă selinta, ca să-i ajute pe toţi cei care au întrebări, legate de tehnologie/calculatoare, şi nu numai, şi este foarte activ);

- IMPERIA (răspunsuri foarte bune şi un raport la fel de bun).

Dar ar merita şi Leocerba (Leopardon), AeroX, mihaela31, Adrian, vlad, Cereste, ÉrotiqueConseils, Dannyjj, Apache, Arthur, baru, Th3eo, Roxana, marina, Adry05, Rosy (adică tu), ღIoanaღ şiii...MrSmith, hihi, dar cum e alergic la Experţi, nu vreau să devină alergic la el însuşi, aşa că nu-l propun (încă!).

P.S. I-am trecut doar pe cei, care sunt ceva mai activi şi au un raport de minim 10%. Şi îmi cer scuze faţă de toţi cei, pe care i-am omis (n-a fost cu intenţie, doar din neatenţie). Baftă tuturor!

14 răspunsuri:
| alesia_7300 a răspuns:

Pai eu as alege pe cel cu intrebarea cea mai buna! nu e o intrebare tocmai buna... fara supararehappyCu drag, KAMY

| TraficDeMentosane a răspuns:

Pe oricine, dar nu pe tinewinking.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pot sa nominalizez doar unul, neluL, mi se pare ca se pricepe foarte bine la informatica, dar am vazut raspunsuri bune si la alte categorii. Sigur sunt si altii, doar ca nu i-am intalnit la categoriile unde raspund eu. Numai bine!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Cum de ce? Adminii sunt la piscină şi se bronzează!
1.Greece12 ( categoria dragoste şi sex)
2.Jelli.
3.NeluL.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aș alege-o pe ErotiqueConseils, mi se pare că dă cele mai inteligente răspunsuri de pe site, sincer, fără nicio intenție și mai și ajută lumea. Se vede că citește mult și știe ce spune.

Ar mai putea fi neluL (deși...mă abțin aici, cu toate că e foarte util site-ului și respectă exact scopul acestuia)

Și AeroX, în viitor, tot din cauză că răspunde la Tehnologie, unde se găsește mai greu răspunsul.

| UtilizatorTotiPentruUnu a răspuns:

Sa sti ca e chiar o intrebare gandita
si as alege si fac aceasta alegere tinand cont de raspunsuri si intrebarile fakute care is bine gandite ca aceasta ex si care sunt si normale :
jur ca nu zic penttru funda dar as alege:
NOname, daca s-ar putea din nou, Tu, Si nelul mereu raspunde la intrebari si nu stiu de unde scoate atatea informatii rolling on the floor

sper ca te-am ajutat happy

Apache
| Apache a răspuns:

.Nelul!
are contul din decembrie doar, si a reusit totusi sa avanseze pana pe locul 3! + ca intotdeauna are raspunsuri folositoare, si nu l-am vazut sa intre in conflicte!
.mai sunt si altii, dar nelul merita cel mai mult!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1. Dannyjj
2. thealchemist
3. cristi202

În rest, au fost menționați de ceilalți. Mda...chiar și eu. *râs diabolic*
Dar fără ÉrotiqueConseils! Ea are nevoie de un chenar roșu sau roz cu care să "entertain us" pe site. În plus, nu m-ar mira să se spânzure cu un chenar, că tot avea ea gânduri d-astea acum câte zile. S-o văd de ce e în stare. big grin
Și fără Cereste și Jelli, așa în necaz! laughing
Ah, și eu as vrea un chenar mai gri pe care să nu scrie "Expert TPU"(că nu-s eu de așa ceva), ci să scrie "Femeie de Serviciu TPU" big grin

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

1. NeluL ( e chiar bun...)
2.Greece12 ( felicitari pentru rabdarea si intelegerea de care da dovada )
Ambii au avansat intr-un timp record, nu pot decat sa ii admir.
3. Imperia ( da raspunsuri utile) sau ErotiqueConseils ( e funny, ma amuz ori de cate ori ii citesc un raspuns, pe langa faptul ca da raspunsuri la fel de folositoare).
Succes! Sper sa se propuna oficial!

ÉrotiqueConseils

Mulţumesc tuturor pentru aprecieri. Măi Circuit, nu mă pune la încercare laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu una i-aş alege pe kongeriket, ErotiqueConseils şi IMPERIA.De ce? Dă-i un ochi pe răspunsurile lor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Știți ce am observat la răspunsurile acestei întrebări? Aproape toți cei care am pomenit de neluL am fost recompensați cu câte un stupid. Parcă mi se rupe mie, oricum.

ÉrotiqueConseils

Jelli,
Persoana care a dat vot stupid e clar una frustrată din cauza faptului că nu se va ridica niciodată la nivelul lui NeluL. Dă nişte răspunsuri extrem de folositoare şi inteligente. Să nu mai zic de postări.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar nah, cineva admirat de mulți trebuie să aibă și niște hateri. Altfel nu e treaba treabă.