Si cu cine te intelegi?
fiindca nu ai pus,, dau funda,, in intrebare ori nu iti raspunde nimeni, ori iti sar toti idiotii in cap!
Eu nu am zis niciodata intr-o intrebare ca dau funda.mi se pare o tampenie menita numai sa atraga raspunsuri de gen, buna-pa!
dar ma rog ...cu cine dracu sa te certi
V-ati gresit profesiile amandoi, eu zic sa va faceti stripperi ca sunteti baieti frumosi...si din intamplare, mie-mi cam fug ochii dupa baieti.
Asta aşa e. Dintr-un site unde se presupunea că ne ajutăm unii pe alţii,TPU a devenit un site de vânători de fundiţe, unii useri sunt aici pentru a primi fundiţe mergând pe ideea greşită că aşa vor deveni experţi TPU, dar nu e aşa.Şi cel mai tare mă enervează userii care după ce aruncă 2-3 vorbe mai cer şi funda.
Profesorul meu de Fizica din anul 1 ar sta putin pe ganduri, chioruLe. El era mai copilaros. In 3 ore de curs ne vorbea de nu stiu ce cuante de unda, constanta lui Planck nu stiu cum, lungime de unda de Broglie daca am scris bine, dualism unda corpuscul bla bla... iar intre pauze citea Star Wars cu mare fascinatie...
Ah, si ce sexy era vocea lui de adolescent, in formare, ti-ar fi placut la nebunie de el, chioruLe. Vreo 55 de ani, cam surd, auzea cu aparat special, dar hot!
P.S. Il cheama Rosu ca nume de familie. Preda la UPB.
In primul rand: salutare bai sculosilor! :D
Nu stiu ce-i cu mine in ultimul timp, dar se intampla ceva... cu mine, cu tine, cu noi...
http://www.youtube.com/watch?v=mvqgv88nAVE&feature=related
Servus ba!
Eu cred ca ai aflat de pe undeva ca ascult parazitii si ai pus special melodia aia ca sa-ti dau funda...
:D Ai dreptate! Te-a parat NOname :))
Cred ca ea mi-a jonglat stick-ul cu "best of", din masina de serviciu;)
Lasa, ne multumim cu ce ne place, cu ce avem.
Piesa asta a stat ceva timp la profil http://www.youtube.com/watch?v=kC7jbfIAedI&feature=related
Sper sa nu ma ****ze iar, viitorul "fost intreg, la chip si trup" :D
Daca tu te consideri "un fel de electrician", inseamna ca n-ai reusit sa depasesti stadiul in care poti pune un diagnostic utilajelor cu ajutorul programelor "Step".
E bine si asa, macar are cine sa inlocuiasca becurile arse, sau un "rebel" de releu CRM
P.P. Pune ba mana pe carte, sa te pot numi si eu cel putin electrician!
anonim_4396 întreabă: