| LoquitaSeMutaInViataReala a întrebat:

Stiu ca am mai postat asta, dar daca trebuie, o mai postez de o mie de ori, sa vada cat mai multa lume! ***

TPU! treziti'va! in ultimul timp, nu mai activeaza practic nimeni pe site, numai NoName si expertii! Majoritatea din noi pun doar intrebarile, si asteapta raspunsuri, dar trebuie sa dai, ca sa primesti. Cum ramane cu "toti pentru unu"?! Aici nu e toti pentru mine, asa ca hai sa ne ajutam reciproc, pentru noi, nu pentru blestematele alea de funde!

12 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Nu este adevărat ceea ce spui. Sunt foarte mulţi useri care activează pe site şi deşi nu sunt experţi dau răspunsuri foarte bune. O să scriu şi o listă cu userii pe care îi apreciez şi care ar merita titlul de expert pentru munca depusă în fiecare zi. Mi-au atras atenţia în mod plăcut următorii :Greece12, IMPERIA,Jelli, Graphee, 7h30, ScurtCircuit,Apache,FuckTheSystem,
иeмaиנa,Flav (fost expert),NeluL, Mihaela31, Yume,mhn24, Marina,
kongeriket,Adrian, Spineshivers (Спинесхиверс) şi mulţi,mulţi alţii.
Personal, încerc să ajut comunitatea în fiecare zi, dând răspunsuri la aproape toate categoriile, fără să cerşesc funde, pentru că nu au valoare materială, deci nu mă interesează.
O zi bună!

ÉrotiqueConseils

Mă scuzaţi, am uitat de Smith, (CristinaFreacaMentaLista ).
N-a fost cu intenţie măi Criss, dar ştiu că ai alergie la experţi şi n-aş vrea să-ţi fie rău de la propria persoană big grin.

ÉrotiqueConseils

Gata, s-a făcut!

| Hombre a răspuns:

Sariti pe ei, "Proletari din toate tarile uniti-va", "Toti pentru unu si Unu peste toti" traiasca regele, pardon TPU, jos fundele sus intrebarile, sus, jos, sus, jos...

| MasterOfDisaster a răspuns:

Eh,a venit vacanta...majoritatea au mers la bunici,la tara,la mare,in strainatate, la munte, etc...si nu pierd timpul pe TPU.
si in plus.nu suntem chiar asa putini care mai raspund la intrebari...dar oricum, din pacate se pare ca mai multe raspunsuri au intrebaril gen: „ care ghiceste culoarea mea preferata are funda!" decat cele serioase.
o zi bunaa!

| LoquitaSeMutaInViataReala explică:

@Janina, daca scoatem fundele, nimeni nu va mai sta in general pe site. ma irita cei care stau si tot cersesc funde la fiecare intrebare. Daca ar da 100 roni pentru o funda, asa mai zic si eu, dar, dupa cum a zis si DauDeProstiPestTotPeTPU, pixelii aia nu valoreaza nimic. atat am vrut sa zic. bafta tuturor, mai putin cersetorilor ca calinpostasu, care mai zice ca e de partea mea. si chiar cred ca la intrebarea asta nu merita sa dau funda.

| TeodoraMaria98 a răspuns:

Ai dreptate si eu incerc sa ajut lumea.Dar sa stii ca nu este neaparat ca toti sa raspunda fiecare ajuta cat poate si cat stie.E viata fiecarui si chiar daca nu raspundem la intrebarile celor care ne ajuta macar ii rasplatim dandule o funda si voturi.

| TaNaNaNaNa a răspuns:

Este adevarat ce spui.Am vazut ca nu prea mai raspunde nimeni, dar intrebari pun toti.Eu intru in fiecare zi, doar ca nu am timp sa stau la calculator mai mult ca sa urmaresc fiecare intrebare(am o sora mai mare care lucreaza la calculator si nu ma lasa decat seara).Dar am peste o 100 de raspunsuri, 22 de fundite.

Răspuns utilizator avertizat
| Troll a răspuns:

Crede-ma ca preferi sa nu raspunda tota lumea la intrebari, raspunsuri din partea celor cu iq-ul limit nu ai nevoie.
Daca ar fi sa raspunda toata lumea la orice intrebare ar fi un dezastru, asa ca se raspunde numa daca sti
Oricum lumea se bate pentru acei pixeli portocalii de parca te-ar face un om mai destept laughing

Ar trebui sa te bucuri ca multi nu sunt membrii activi si ca pun doar intrebari ratate happy

Succes

Janina
| Janina a răspuns:

Propun scoaterea fundelor

| Calinuz a răspuns:

Aiperfecta dreptate! sunt cu totul de partea ta! da te rog imi dai funita laughing :d