| MyNameIsNotImportant a întrebat:

Sunt foarte multi utilizatori pe TPU si totusi nu ne lasa sa ne stergem conturile.Eu am inca 2 conturi pe care vreau sa le sterg si... nu pot sad Le-am trimis 1000 de mesaje administratorilor si tot nu mi le.au sters angry. ce sa fac?

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cred si eu ca nu numai partea tehnica a TPU este depasita ci si cea umana. N-ai ce face decat sa astepti, se pare ca administratorul este coplesit de avalansa de mesaje, chiar tu spui ca ai trimis multe. Succes si numai bine!

| smile20000 a răspuns:

Mil poti da mie unul prin mesaj privat?

| darkrider a răspuns:

Fa-ma sa inteleg:
In primul rand, cu ce te ajuta mai multe conturi, daca unul singur e de ajuns pentru o singura persoana. Nu trebuia sa le faci de la inceput, nu le vad rostul.
In al doilea rand, acum ca deja ai facut acele conturi, de ce sa le stergi? Nu te mai deranjeaza cu nimic.
In al treilea rand, daca stam sa ne gandim logic, administratorii au un motiv bun sa NU stearga conturile, sa iti spun si de ce: De multe ori mi s-a intamplat, cautand pe google, sa gasesc rezolvarea printr-o intrebare pus pe TPU, careia i s-a raspuns astfel fiind posibil sa imi rezolv si eu problema. Daca s-ar sterge utilizatorul care a ajutat pe cineva, sau a pus o intrebare prin care i s-a raspuns util, atunci cum ar mai fi posibil sa fie gasite informatiile acestea utile pe google?
Nu stiu daca acesta este motivul pentru care nu vor administratorii sa stearga conturile, dar cred ca ar putea fi unul dintre motive.

| Gini a răspuns:

Hey!
Nu poti face nimic, daca le-ai trimis mesaj(e) si nu ti-au raspuns, insemna ca nu ti-le va sterge. Din cate stiu daca nu ai trimis, in trei zile de la deschiderea contului, nu-l mai poti sterge. Lasale asa, alta alternativa nu ai parerea mea.
Pa, pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@darkrider, vorbesti fara sa stii. Contul se sterge, dar raspunsurile si intrebarile raman postate ca anonim.

Nu ai tu ce face. Asa am si eu un cont din septembrie. Uitasem parola, dar intr-un final mi-am amintit-o. Si am trimis cerere sa mi-l stearga deoarece mai am unul si incalc politica site-ului, etc. Nu ai ce face, Cristina e depasita...