Hei.acum 3 saptamani am pus aceeasi intrebare.identica)
Pai funditele au rolul de a te rasplati cand tu ai ajutat o persoana
Exemplu:eu acum iti scriu,iti mai scriu si altii,iar tu alegi cel mai bun raspuns care te-a ajutat. in partea dreapta iti apare fundita.
Fundita o poti da unei singure persoane care te-a ajutat, celorlati le poti da voturi.
Toti sunt aici sa te ajute! Tu dandu-i o fundita, ei sunt rasplatiti.Acele funde se strang si nu sunt sigura dar cred ca este unul cel mai tare care are foarte multe fundite.Hai l mai multe. Sper ca te-am ajutat... daca te-am ajutat poti sa imi dai fundita, daca tu consideri ca alta persoana te-a ajutat mai mult.merita fundita.Succes pe site.e foarte distractiv sa ajuti!:*
Funda? Păi cu cât strângi mai multe fundiţe, devii ''expert TPU'' sau ''userul anului''. Deci, fundiţele sunt ca nişte medalii care valorează 100 de puncte. Fundă=răspuns câştigător. Sper că te-am ajutat! Succes!
Funda se oferă pentru cel mai bun răspuns, ca o recompensă de la cel pe care l-ai ajutat.Să ştii că îţi apreciază opinia.
Bună!
Păi pur şi simplu e răsplata ta, faţă de cel ce te-a ajutat cu răspunsul potrivit.
Bye ^^
Fundele iti folosesc sa devi expert TPU sau userul anului! Funda? eu am fost primul :X
Fundele le dai la utilizatori daca tu consideri ca ti-au raspuns la intrebare (te-au ajutat). Apare langa nume Declara raspuns castigator sau ceva de genul. Funda?
Buna!
Acele fundite au un numar maxim vei trece prin 3 etape si apoi vei fii expert TPU.ro si cred ca vei fii mai apreiat.
irina_5692 întreabă:
Lisnic_Ana_1995 întreabă: