| Aneurysm a întrebat:

Sunt singurul care vede că nu se mai actualizează răspunsurile? straight face

14 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Am tot auzit, dar, blondă fiind, nu apuc să memorez numărul de răspunsuri de pe-o zi pe alta...

Răspuns utilizator avertizat
| TPU.ro a răspuns:

Salutare!
Problema punctajului si a numarului de raspunsuri se va rezolva, colegii nostri au acest lucru pe lista sarcinilor lor.

Alexandra - TPU

| anonim_4396 a răspuns (pentru TPU.ro):

Cu Internet Explorer cand vor rezolva? N-au reusit nici in 3 saptamani un lucru ce ar lua maxim o zi?

| aliceinchains a răspuns:

Se pare că nu, la mine nu se mai actualizează de o săptămână, dar meh, nu prea contează.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy nu nu esti singurul, si uite o dovada primita de la admini.

Draga Caramela,

Nu trebuie sa te ingrijorezi in ce priveste punctajul. Am transmis colegilor programatori aceasta problema si se ocupa investigarea ei. Cand voi afla mai multe detalii despre aceasta iti voi scrie. Punctajul se va reactualiza, insa colegii trebuie sa verifice ce anume se intampla deoarece nu esti singura care intampina aceasta situatie.

Daca te mai pot ajuta cu ceva, scrie-mi te rog.

O zi frumoasa,
Cristina, TPU.ro
Deci asteptam.
O zi minunata sa aihappy

| CautNume a răspuns:

Nu.S-au mai postat intrebari legate de asta.

| Xtadelo a răspuns:

Eu am probleme cu rank - ul straight face

| Brâncuşi a răspuns:

Eu de 3 zile am acelaşi rank, nu înţeleg de ce nu se actualizează, rămâne aşa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dea.

| YONTU a răspuns:

La fel si eu pretenasu' sad!

| NoShit a răspuns:

Eu am 696 de răspunsuri de vreo 3 zile. laughing Nu mă deranjează numărul, daaaaar...

| Aneurysm explică (pentru NoShit):

Yeah, şi eu am 814 de o săptămână...

| Filipjack a răspuns:

Nu numai numarul de raspunsuri, ci si PUNCTAJUL. De cateva zile(mai mult de o saptamana, sigur) imi tot scrie ca am facut 2590 puncte in ultimele 7 zile, punctajul ramane acelasi si desigur numarul de raspunsuri.