Daca nu poti accesa link-ul ala (aparent TPU nu-l vede ca hyperlink -.-), cauta pe google "adblock" (e o extensie pentru browser care iti blocheaza reclamele)
Toate reclamele ma enerveaza..ca sunt agresive.In ziua de azi, toate sunt agresive, multe si prea bagate pe gat. Nu poti sa asculti o melodie pe youtube ca apare:Totul a inceput cu pasiunea lui TATA...a fost povestea lui Luigi Lavazza...(ceva de genul) Pe site-ul protv cand intri reclama asta apare intruna si e foarte suparator, mai ales ca nu poti sa o inchizi! Propun desfiintarea reclamelor
Eu am scapat de reclame cu adblock...
Bună!
Pe mine mă DISPERĂ toate reclamele, nu doar cea cu eMAG şi nu doar de pe TPU, ci de pe orice site
Poţi descărca şi instala Adblock Plus ( pentru browser-ul pe care-l foloseşti ) de la linkul :
https://adblockplus.org/
Toate cele bune!
Multumesc pentru raspuns! Am rezolvat problema. O seara placuta in continuare!
Cu plăcere
Mersi şi eu pentru urare
O seară frumoasă!
Mda... m-ai prins cu asta.
Momentul acela in care realizezi ca noi, cei care ne-am luat adblock luam din banii acestui site
Eee, daca nu primim si noi.
Haha,adevarat Lasa ca vin sarbatorile, cel putin eu cred ca o sa primesc ceva
Impartim daca-i ceva bun.
Covrigi si mandarine. Vrei?
Portocale.
Am primit doar mandarine.Sorry! Tie iti dau un kinder daca vrei... ca sa nu zici ca sunt rau. Tine! *ii intinde kinder-ul*
De ciocolata..nu?
Normal
Bre, fara vrajeli.
Nu te rade. zici tu ca-i de ciocolata si poate ma trezesc cu altceva. )
Stai linistit, nu fac eu d-astea. Plus ca e ciocolata alba
Sunt negru, rasistule
Si nu vrei ciocolata Mi-o lasi mie? Daca dau in diabet?
Buna intrebare.
Da, citeste mai sus. Merci oricum!
Nu esti singurul. Si pe mine ma enerveaza. Asta e deja nesimtire! Nici nu mai intru, pana nu dispare porcaria aceea!
Eu am scapat de ea cu adblock. Este o extensie pentru browser pe care o poti descarca free de pe net. Incearca! La mine a facut minuni
Mersi mult ca mi-ai spus!
Ma bucur ca prin intrebarea aceasta i-am ajutat si pe altii ^w^
Incearca sa-ti iei adblock. Nu o sa-ti mai apara.
Dexter27 întreabă:
MIRCEA9989 întreabă: