| SarosBogdan a întrebat:

T./P./U.

Am si eu o intrebare banala as pute sa o numesc.
Am trimis un mesaj la cei carora le apartine acest site, si inca nu am primit nici un fel de confirmare.
Cam in cate luni poti primi un eventual raspuns? Sau site-ul asta nu are un admin secundar?

15 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Trebuie să ai un pic de răbdare.
Ai scris aici, da, http://www.tpu.ro/contact?
Pa, pa.

| TPU.ro a răspuns:

La mesajele de la contact raspundem in functie de ordinea in care le-am primit, de la cele mai vechi la cele mai recente.
Atunci cand colega mea, Cristina, va ajunge la mesajul tau, iti va oferi un raspuns.

Alexandra - TPU

| SarosBogdan explică (pentru TPU.ro):

No bine...mi-au trecut toate, nu mai conteaza daca imi va mai raspunde.
Ma poti ajuta cu ceva?(cum as putea avea posibilitatea de a afla mai in detaliat despre, patronul acestui site?)

caramela
| caramela a răspuns:

Buna:)
http://www.tpu.ro/contact
trimite aici acum.
O zi buna:)

| Fatamuntilor a răspuns:

Pai depinde...cand ai trimis? Dupa ce s-a terminat programul adminilor? Eu de obicei primesc raspuns in cateva ore, maxim 4-5.Ar trebui sa primesti raspuns maine.
Sfat.Pe viitor trimite sesizarea dimineata daca vrei sa primesti raspuns in aceeasi zi.
Sau cauta in casuta spam, poate e ratacita pe acolo(de raspunsul asteptat zic )

| SarosBogdan explică (pentru Fatamuntilor):

Este de ieri, si nu am gasit-o nici la spam.

| AlexeHellsing a răspuns:

Depinde de natura mesajului trimis, la unii durează puțin, la alții o săptămână. Așa merg lucrurile, apropo, fi atent unde primești mesajul în mail. La mine de exemplu, găsesc mesajele în spam.

| david1234567890 a răspuns:

Bună!
Vei primi răspunsul, nu-ți face griji. Cel mai probabil îl vei primi azi.

| mdaria a răspuns:

1. Care site?
2. e posibil ca mesajul tau sa fi ajuns in spam. Poti sa incerci sa mai trimiti unul.

| SarosBogdan explică (pentru mdaria):

De pe care comunicam in momentul actual(T P U).
Pana si mesajele trimise pot ajunge spam? laughinggroaznic rau de tot, parca am fi intr-o tara cu securitate maxima laughing

| Apache a răspuns (pentru SarosBogdan):

Depinde...
Unii primesc mesaj instantaneu, la altii dureaza o saptamana.

| SarosBogdan explică (pentru Apache):

Si de ce dureaza atat?
Care e motivul?
Ca daca pun o intrebare care nu indeplineste conditiile puse de TPU se sesizeaza automat si o sterge. Pana la urma dupa tine care esti expert TPU, site-ul asta e supravegheat de cineva macar 1 ora pe zi?

| Apache a răspuns (pentru SarosBogdan):

59 de minute...

| mdaria a răspuns (pentru SarosBogdan):

Eu am trimis mesaj in urma cu vreo 3 zile si am primit raspuns a doua zi.