Bună.
Trebuie să ai un pic de răbdare.
Ai scris aici, da, http://www.tpu.ro/contact?
Pa, pa.
La mesajele de la contact raspundem in functie de ordinea in care le-am primit, de la cele mai vechi la cele mai recente.
Atunci cand colega mea, Cristina, va ajunge la mesajul tau, iti va oferi un raspuns.
Alexandra - TPU
No bine...mi-au trecut toate, nu mai conteaza daca imi va mai raspunde.
Ma poti ajuta cu ceva?(cum as putea avea posibilitatea de a afla mai in detaliat despre, patronul acestui site?)
Pai depinde...cand ai trimis? Dupa ce s-a terminat programul adminilor? Eu de obicei primesc raspuns in cateva ore, maxim 4-5.Ar trebui sa primesti raspuns maine.
Sfat.Pe viitor trimite sesizarea dimineata daca vrei sa primesti raspuns in aceeasi zi.
Sau cauta in casuta spam, poate e ratacita pe acolo(de raspunsul asteptat zic )
Este de ieri, si nu am gasit-o nici la spam.
Depinde de natura mesajului trimis, la unii durează puțin, la alții o săptămână. Așa merg lucrurile, apropo, fi atent unde primești mesajul în mail. La mine de exemplu, găsesc mesajele în spam.
Bună!
Vei primi răspunsul, nu-ți face griji. Cel mai probabil îl vei primi azi.
1. Care site?
2. e posibil ca mesajul tau sa fi ajuns in spam. Poti sa incerci sa mai trimiti unul.
De pe care comunicam in momentul actual(T P U).
Pana si mesajele trimise pot ajunge spam? groaznic rau de tot, parca am fi intr-o tara cu securitate maxima
Depinde...
Unii primesc mesaj instantaneu, la altii dureaza o saptamana.
Si de ce dureaza atat?
Care e motivul?
Ca daca pun o intrebare care nu indeplineste conditiile puse de TPU se sesizeaza automat si o sterge. Pana la urma dupa tine care esti expert TPU, site-ul asta e supravegheat de cineva macar 1 ora pe zi?
59 de minute...
Eu am trimis mesaj in urma cu vreo 3 zile si am primit raspuns a doua zi.
Ionică întreabă:
Ionut299273 întreabă: