anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

"Ti se pare acceptabile folosirea gresita a lui "decat" in loc de "doar"?"

Sa zicem ca mi s-ar parea "acceptabile" acest lucru, dar nu mi se pare deloc ACCEPTABIL ca un site de o asa amploare sa faca greseli gramaticale atat de stupide chiar intr-o intrebare despre gramatica.

Voua vi se pare "acceptabile" acest lucru?

7 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Oricine face greseli, pana si cea mai buna persoana in gramatica, poate face o greseala, eu de exemplu am sters de cateva ori unele cuvinte pe care le-am scris aici, pentru ca le-am gresit.
Mi se pare normal ca apara greseli, nu mi se pare acceptabil ca acea greseala sa fie sesizata de utilizatori, si sa nu se corecteze de catre admini, asta nu mi se pare ceva bun, dar totusi, o greseala e o greseala, nu trebuie sa deschidem o adevarata tema dintr-un simplu cuvant scris gresit.

| Emena a răspuns:

Se presupune ca nu ar trebui sa fie astfel de greseli, dar totusi e una minora

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A fost o greseala in ceea ce priveste intrebarea de pe TPU.
Insa, pentru cei ce folosesc,, decat'' in mod eronat, nu mai este o greseala. Mai ales ca si la scoala se atrage atentia asupra acestui fapt!
E diferenta intre greseala si alegere!happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Băi, băiatule, ce dur eşti. laughing

| albastrualb77 a răspuns:

Eu sunt curioasa totusi, tu nu gresesti niciodata?

| RexCuParuCret a răspuns:

Toata lumea greseste nu cred ca e capat de lume.

| TPU.ro a răspuns:

Imi pare rau pentru greseala mea de tastare si va cer scuze pentru rezultate. Totusi, nu poate sa nu ma amuze ironia situatiei: fix intr-o intrebare despre corectitudinea exprimarilor am facut-o lata. happy

Am vazut greseala de dimineata si am modificat-o.

Alexandra - TPU