| Elena700 a întrebat:

Tot imi zice ca trebuie sa mai dau un raspuns pentru a castiga un tricou si am dat o gramada de raspunsuri si tot imi zice sa mai dau ince unul si tot asa.Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
de cate ori raspunzi la o intrebare, iti afiseaza cate raspunsuri trebuie sa mai dai sa fii pe prima pozitie, deci prima pozitie are momentan 116 raspunsuri, tu cate ai? fii activa pe site pana la miezul noptii si poti fi urmatorul campion.
O zi frumoasa sa aihappy

9 răspunsuri:
| daηă a răspuns:

Și mie mi s-a întâmplat. Oricum, asta nu te afectează cu nimic, dacă dai foarte multe răspunsuri, la finalul zilei vei câștiga tricoul.

| Fatamuntilor a răspuns:

Conteaza foarte mult si calitatea raspunsurilor! Degeaba dai raspunsuri multe sa ajungi in top daca raspunsurile tale sunt gen,, nu stiu''',, cauta pe google'' si alte raspunsuri de acest gen.

| alexs99 a răspuns:

Este o problema tehnica, uita-te in clasamentul zilei sa verifici.

| drogh a răspuns:

Trebuie să dai foarte multe răspunsuri ca să îi ajungi pe cei de pe primele locuri. La final, dacă eşti pe 1, ai câştigat tricoul, după ce adminii se vor uita prin ceea ce ai postat tu.

| Iubibilăă a răspuns:

Este o defectiune.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Ca sa fii pe prima pozitie trebuie sa dai o gramada de raspunsuri, peste 100 si sa stai pana la miezul noptii.
Mult succes iti doresc!
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa te situiezi si sa te mentii pe locul 1 pana la finalul zilei.Altfel nu poti fi campion.

| Elena700 explică:

Multumesc pentru raspuns!

| Elena700 explică:

Mersi Caramela! Te pup :*