Se vede.
Doar ca trebuie sa astepti un pic dupa ce o schimbi.
Sper ca te-am ajutat
Eu îţi văd poza.Toată lumea o vede.Deci,ai reuşit să o pui.
Tot ce trebuie să faci este să aştepţi, că poza nu apare imediat ci în câteva zile\ore! Succes!
Ba sigur că îţi poţi pune poză. Doar că apare mai greu. Trebuie săaştepţi câteva ore (sau numai o jumătate de oră, sau chiar două zile, depinde de cât de repede se actualizează).
Buna!
Eu una iti vad imaginea de profil la fel si ceilalti.Nu se vede la tine cand dai click pe profilul tau pentru ca trebuie sa astepti o zi si-ti va aparea imaginea de profil.Trebuie sa se actualizeze toate datele.
Ehe'... si tie ti se intampla ca mie
la intrebare ai poza, la rasp nup.
trebuie sa astepti 2/3/4 zile si o sa iti apara.
altceva nu stiu' ce poti face.asteapta.
mie dupa vreo 4 zile mi-o aparut.si eram si-o eu innebunita ca dejaba ma vopsesc si din astea daca' tot degeaba
Buna~!
Depinde de la imagine la imagine.La unele dureaza cateva minute,la altele ore,uneori si cateva zile
Daca te ajuta cu ceva, in momentul asta eu iti vad poza~japonezi ori coreeni, right~?
Noi deja te vedem, iar pe profil poza ta va apărea în câteva ore-zile (durează până se actualizează datele). Ai puţină răbdare!
Succes! Numai bine!
Mie mi se pare ca tocmai ai reusit Eu vad o poza. Oricum, mergi la "Editeaza profilul", si ai jos "Selecteaza imagine profic". Click pe "rasfoaie" si iti alegi poza din calculator. Buh-bye
Princess_2480 întreabă: